FIFA 2022 Dünya Kupası’nda Skor Tabloları NFT Koleksiyonuna Dönüştürülecek!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto paralar ile birlikte geçtiğimiz yıl ciddi bir popülarite artışı yakalayan NFT (non fungible token) sektörü, elde ettiği benimsenme ve tanınırlık ile dünyanın dört bir yanında farklı alanlara da girdi. Sanat ve spordan, siyaset ve günlük yaşam alanlarına kadar her yerde yer almaya başlayan NFT’ler, özellikle de spor alanında yayıldı. Bu kapsamda FIFA, Eylül ayının başlarında yaptığı bir duyuruda, Dünya Kupası’nın unutulmaz kesitlerinden oluşan bir NFT koleksiyonu yayınlayacağını açıkladı. NFT’ler, Metaverse ve Blockchain teknolojisi ile ilişkisi giderek güçlenen FIFA için şimdi yeni bir adım da Budweiser aracılığıyla geliyor.

NFT SAHİPLERİNE AYRICALIKLAR TANINACAK

Fifa Nft

Budweiser, Katar’da gerçekleşecek olan 2022 Dünya Kupası’nda skor tabelalarını NFT’ye dönüştürecek. Budweiser’in girişimi olan Budverse ile FIFAWorldCup işbirliğinde, Canlı Skor Tablosu NFT Koleksiyonu ile alıcılara seçtikleri ülkenin yarışma boyunca ilerleyişini takip edebilecekleri bir skor tablosu verilecek. Öte yandan bu koleksiyon ürününe sahip olanlar Dünya Kupası başlangıç seti, mini oyun erişimi, sadece NFT sahiplerine özel Discord sunucusu ve Doha’daki finallere kadar uzanan bir gezi olanağına sahip olacak.

EN ÖZEL DÜNYA KUPASI TURNUVALARINDAN BİRİ OLACAK

Katar’da düzenlenecek olan 2022 Dünya Kupası, turnuva tarihinde ilk kez kış aylarında düzenlenen Dünya Kupası olacak. Ayrıca bu turnuvanın, yıllardır aralarındaki rekabetle gündeme gelen Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo gibi yıldız isimlerin de son Dünya Kupası serüveni olması bekleniyor. 2022 Dünya Kupası, Katar ile Ekvador arasındaki açılış maçıyla birlikte 21 Kasım’da başlayacak ve 18 Aralık’ta sona erecek.

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
FIFA 2022 Dünya Kupası’nda Skor Tabloları NFT Koleksiyonuna Dönüştürülecek!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!