Uniswap Labs 165 Milyon Dolarlık Bağış Kampanyası Elde Ettiğinden UNI %6 Arttı!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Polychain Capital ve Andreessen Horowitz (a16z} gibi önde gelen yatırım firmaları Uniswap’ın finansman turunu yönetti.

Merkezi olmayan borsanın arkasındaki ekip Uniswap Labs NFT yatırımları ve geliştirici araçları için tahsis edilecek olan B Serisi finansman turunda 165 milyon dolar topladı.

Duyurudan kısa bir süre sonra, Uniswap’ın yerel tokeni UNI yaklaşık %6 arttı.

Uniswap’ın En Son Bağış Kampanyası

Yakın tarihli bir duyuruya göre, multi-milyonluk girişim, Polychain Capital, Andreessen Horowitz (a16z), SV Angel, Paradigm ve Variant dahil olmak üzere finans alanındaki önde gelen isimler tarafından yönetildi. Sonuç olarak, Uniswap Labs’ın değerlemesi yaklaşık 1,66 milyar dolara yükseldi.

CEO Hayden Adams, kuruluşun fonları web uygulamasına ve geliştirici araçlarına yatırım yapmak ve NFT’leri başlatmak için kullanacağını söyledi.

“İnanılmaz topluluğumuzun, kullanıcılarımızın, yatırımcılarımızın ve ekibimizin desteği için çok minnettarım. Ve önümüzdeki aylarda daha fazlasını paylaşmak için sabırsızlanıyorum,” dedi yönetici.

Ayrıca Adams, yakın zamanda kurulan Unı Vakfı’nın (DEX’in gelişimini denetleyen bir kuruluş) önümüzdeki birkaç yıl içinde topluluk projelerine en az 60 milyon dolarlık hibe vereceğini açıkladı.

Uniswap Labs’ın yerel kripto para birimi UNI, habere anında %6’lık bir fiyat artışıyla olumlu tepki verdi. Diğer birçok dijital varlığa benzer şekilde, 24 saat önceki rakamlara kıyasla kırmızı renktedir.

Uniswap

Uniswap İçin Son Birkaç Ay

Bu yılın başlarında, önde gelen merkezi olmayan borsa, 1 trilyon dolarlık ömür boyu kümülatif işlem hacmini aştı.

Varlık, dört yıllık varlığı boyunca DeFi sektöründe milyonlarca kullanıcıyı bir araya getirdiğini, “adil ve izinsiz alım satımı başlattığını” ve “likidite sağlanmasının önündeki engeli azalttığını” belirtti.

Dönüm noktasına ulaşılmasına rağmen, Uniswap’ta kilitlenen toplam değer (TVL), devam eden ayı piyasası nedeniyle önemli ölçüde düştü. Mayıs ayında, DEX’in TVL’de yaklaşık 7 milyar doları varken, şu anda 3.6 milyar dolardan az.

Bundan önce, Uniswap Labs Ventures’ı başlattı: “milyonlarca insanı yükselen Web3 ekonomisine getirebilecek” ve ek kripto para birimi işletmelerine yatırım yapabilecek bir organizasyon.

Günler sonra, Amerikalı avukatlar borsaya karşı “dijital tokenlar şeklinde menkul kıymetler teklif edip satarak menkul kıymetler yasalarını ihlal ettiği” iddiasıyla dava açtı. “Pompa ve boşaltma” ve “halı çekme” gibi yasa dışı faaliyetlere izin verdiğini iddia ederek daha da ileri gittiler.

Uniswap Labs 165 Milyon Dolarlık Bağış Kampanyası Elde Ettiğinden UNI %6 Arttı!
Solana Fiyat Analizi: Ayılar Kontrolü Ele Aldıktan Sonra SOL %10 Düştü, Sırada 26 Dolara Düşüş mü Var?
Piyasa Analiz: Kripto Piyasası Tekrar Bir Kötü Gün Daha Yaşarken Cardano (ADA) %9 Düştü!
Bitcoin 19-20 Bin Dolar Aralığını Ne Zaman Kıracak? Uzman Analist Açıklıyor!
Elon Musk Yeni Ürün İçin Dogecoin Ödemesi Kabul Edeceğinden DOGE Fiyatı Yükseldi!

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Uniswap Labs 165 Milyon Dolarlık Bağış Kampanyası Elde Ettiğinden UNI %6 Arttı! ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Uniswap Labs 165 Milyon Dolarlık Bağış Kampanyası Elde Ettiğinden UNI %6 Arttı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!