Sergio Agüero, Sandbox Metaverse ile Anlaştı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Arjantinli eski Manchester City efsanesi Sergio Agüero, Sandbox Metaverse ile anlaştı. Anlaşmaya göre, futbol merkezli sanal bir oyun dünyası olan The Kuniverse inşa edilmektedir. Eter Studios ile geliştirilen Metaverse oyunu, 6 Kasım’da Kun NFT koleksiyonuyla birlikte piyasaya sürülecektir. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Sergio Agüero Kuniverse’yi Geliştiriyor!

Kun Agüero kariyerine Arjantin’de Indenpiente’de başladı. Oradan, Manchester City ile Premier Lig’e geçmeden önce Athletico Madrid ile bir dönem geçirdi. Son dönemde kariyerini doktorların tavsiyesi üzerine beklenenden daha erken bitirmek zorunda kaldı. Emekli olduğundan itibaren yeniden çalışmalarına başladı. Twitch’te bir Fifa 20 akış yıldızı oldu. Ayrıca bir oyuncu olarak ciddi bir hayran kitlesi topladı.

Kun Agüero, 2021’in sonunda hastalığı nedeniyle emekliliğe ayrılmıştır. Bununla birlikte, eski ve yeni hayranlarıyla ilişki kurmaya hevesli girişimlerde bulunmuştur. Ayrıca proje için Metaverse alanını kullanıma açmıştır. Kuniverse’nin ilk sürümü, oyuncuların futbolla ilgili oyunlara, dans partilerine ve Arjantin yemeklerine katılabilecekleri devasa bir sanal futbol stadyumunu içerecektir.

Beyaz listeye, genel satıştan 24 saat önce kayıt olunabilecektir. Ayrıca NFT avatarlarına ilk olarak, Kun Aquero Discord kanalı üzerinden kayıt gerçekleştirilecektir. Basım, NFT balinalarının koleksiyonu biriktirmesini sağlamak için kripto cüzdanı başına beş avatarla sınırlandırılmıştır.

Kun NFT Avatarları

Sandbox, Kuniverse’de kullanılmak üzere Kasım ayının başında 9320 Kun NFT yayınlayacaktır. NFT’lerin sahiplerine yönelik hizmetleri arasında, Katar’daki futbol turnuvasına erişim olacaktır. Orada ki yıldızlarla kişisel bir toplantı düzenlenecektir. Ayrıca Dünya Kupası’nı kişisel olarak deneyimleme şansı da bulunacaktır. Yardımcı program olarak, Esports turnuvaları ve müzik performansları gibi Kuniverse Metaverse etkinlikleri olacaktır.

NFT koleksiyonu beş nadirlikle gelecektir. Bunlar sırasıyla, Futbol Kuns, E-Kuns, Future Kuns, Robot Kuns ve Special Kuns’tur. Koleksiyon her biri kariyerinin farklı bir dönemini temsil eden benzersiz avatarlar barındırmaktadır. Bunlar arasında Manchester City ve Athletico Madrid’de geçirdiği zaman dahildir. Sergio Kun Agüero’nun futboldan dijital yıldıza dönüşümü yeni Sandbox ortaklığıyla devam etmektedir. Duyuru, genel olarak NFT alanı için de olumlu bir gelişmedir. Çünkü futbol ve oyun hayranları Metaverse’teki yeni girişimlere ilgi göstermektedir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sergio Agüero, Sandbox Metaverse ile Anlaştı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!