Orta Doğu'nun ilk fiziksel Bitcoin ETP'si işleme açıldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Küresel kripto para borsa yatırım ürünü sağlayıcısı 21Shares, Birleşik Arap Emirlikleri’nde fiziksel Bitcoin ETP’si başlattı.

Küresel kripto para borsa yatırım ürünü sağlayıcısı 21Shares, Birleşik Arap Emirlikleri’nde fiziksel Bitcoin (BTC) ETP’si başlattı.

Yeni 21Shares Bitcoin ETP, 12 Ekim tarihli duyuruya göre uluslararası borsa Nasdaq Dubai’de ABTC adıyla işleme açıldı.

21Shares Kurucu Ortağı ve CEO’su Hany Rashwan’a göre, yeni ETP’nin fiziksel destekli olması, rezervinde takip ettiği Bitcoin varlıklarıyla bire bir aynı oranında varlık bulunduracağı anlamına geliyor. ETP’yi destekleyen varlıklar ise Rashwan’a göre güvenliği artırmak amacıyla soğuk cüzdanda saklanacak.

21Shares’in BAE’ye gelişi, şirketi uluslararası büyümesinde önemli bir kilometre taşını temsil ediyor. 21Shares ETP’leri; Nasdaq Dubai, SIX Swiss Exchange, Deutsche Börse, EuroNext, BXSwiss, Wiener Börse, Quotrix, Gettex, Börse Stuttgart, Börse München, Börse Düsseldorf ve Nasdaq olmak üzere toplamda 12 borsada listeleniyor.

Rashwan’a göre, 21Shares’in kripto ETP’lerinin Avrupa’daki en büyük iki pazarı, mevcut durumda Almanya ve İsviçre. BAE’nin 2021’de diğer tüm Arap ülkelerinden daha fazla kripto para aldığına değinen Rashwan, “MENA’ya gelince, bölgenin kripto dostu yapısı nedeniyle güçlü bir ilgi bekliyoruz” dedi.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Orta Doğu'nun ilk fiziksel Bitcoin ETP'si işleme açıldı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!