İstanbul Blockchain Haftası, e-Spor Turnuvasına Ev Sahipliği Yapacak

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Web3 son dönemin en çok konuşulan konuları arasında yer alıyor. Projelerin, etkinliklerin, hatta şirketlerin dahi merkezinde yer alan bu konu, bu sefer de oyun sektörü ile karşımıza çıkıyor. Öyle ki heyecanla beklenen İstanbul Blockchain Haftası‘nda yer alan birçok alt etkinliğin arasında ilk canlı Web3 e-Spor turnuvası da yer alıyor.

IBW Ilk Canli Web3 e Spor Turnuvasina Ev Sahipligi Yapiyor

İlk Canlı Web3 e-Spor Turnuvası İstanbul Blockchain Haftası’nda

İstanbul Blockchain Haftası, 14 Kasım’daki açılışını birçok özel etkinlik ve binlerce değerli katılımcısı ile gerçekleştirecek. Uzun bir süredir heyecanla beklenen etkinlik, Blockchain, NFT, DeFi ve daha birçok konuyu ele alırken, ilk canlı Web3 e-Spor turnuvasına ev sahipliği yapacak.

W3E e-Spor Turnuvası, İstanbul Blockchain Week’in son gününde oyunseverleri ESA Espor Arena’da bir araya getirecek. Turnuva kapsamında Avrupa ve Türkiye’den en iyi oyuncuların yer alacağı, canlı bir beyaz knuckle turnuvası gerçekleşecek.

İlginizi çekebilir: Saldırı Sonrası BNB Smart Chain’de Bakım Tamamlandı

Konu hakkında konuşan İstanbul Blockchain Week’i düzenleyen EAK Digital CEO’su Erhan Korhaliller şunları kaydetti:

“İlk Web3 oyun fuarının yanı sıra ilk canlı Web3 e-Spor Turnuvası’nı düzenleyen ekibe liderlik etmekten dolayı çok heyecanlıyız. Web3 oyunları, bu devrim niteliğindeki teknolojide bir sonraki adımdır. Son birkaç yılda olgunlaşmasını izlemek inanılmazdı, ancak 2022 dönüm noktası olacak gibi görünüyor. Katılımcılar, oyun fuarında gelişmekte olan projeleri görme, gelecek Web3 oyunlarını test etme ve geliştirme ekibiyle ağ kurma fırsatına da sahip olacaklar”

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
İstanbul Blockchain Haftası, e-Spor Turnuvasına Ev Sahipliği Yapacak
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!