Milyarder Paul Tudor Jones Elinde Bitcoin (BTC) Tutmaya Devam Ediyor: Yatırımını Artırabilir

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milyarder hedge fon yöneticisi Paul Tudor Jones, portföyünde yer verdiği Bitcoinlerini (BTC) tutmaya devam ettiğini söyledi.

Paul Tudor Jones, 10 Ekim tarihinde CNBC’ye verdiği bir röportajda ABD Merkez Bankasının kararları, enflasyon ve kripto paralar hakkında konuştu. Daha öncelerde milyar dolarlık portföyünün %1 ila %2’lik kısmıyla Bitcoin yatırımı yaptığını belirten Jones, konuşmasında hala Bitcoin yatırımının durduğunu söyledi.

Jones ayrıca FED’in enflasyonu dizginleyememesi durumunda portföyünün %5’ini Bitcoin’e ayırabileceğini dile getirdi. Her ne kadar portföyünün çok küçük bir kısmıyla yatırım yapmış olsa bile Jones’un kripto paralara oldukça ilgili olduğu biliniyor.

Öte yandan enflasyonu “diş macununa” benzeten fon yöneticisinin, “Tüpten bir kere çıkardığınızda tekrardan içeri sokmak oldukça zor.” ifadeleri dikkat çekti.

Geçtiğimiz yıl yaptığı açıklamalarda Bitcoin yatırımı yapmanın, erkenden Apple veya Google hissesi almaya benzediğini söyleyen Jones ayrıca Bitcoin’in altın ile olan rekabette önde olduğunu belirtmişti.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Milyarder Paul Tudor Jones Elinde Bitcoin (BTC) Tutmaya Devam Ediyor: Yatırımını Artırabilir
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!