CBI, Birleşik Arap Emirlikleri’nin metaverse’de şube açan ilk bankası oldu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uluslararası Ticaret Bankası (CBI), ilk sanal şubesini ‘metaverse’ platformu Decentraland’da açacağını duyurdu. Bu gelişmeyle birlikte CBI, Birleşik Arap Emirlikleri’nin ‘metaverse’de şube açan ilk bankası oldu.

Birleşik Arap Emirlikleri merkezli Uluslararası Ticaret Bankası (CBI), ilk sanal şubesini ‘metaverse’ platformu Decentraland’da açacağını duyurdu. Bu gelişmeyle birlikte CBI, Birleşik Arap Emirlikleri’nin ‘metaverse’de şube açan ilk bankası oldu. Sanal şubenin Decentraland’daki adresinin “cbi.dcl.eth, (63, -127)” olduğu belirtildi. Kullanıcıların, şube için açılan ayrı bir portal üzerinden de platformu ziyaret edebileceği ifade edildi. 

Aktarılan detaylara göre; CBI, GITEX Global tarafından düzenlenen XVERSE etkinliğinde de sanal şubesine ilişkin ayrıntılı bilgi paylaşımında bulunacak ve ‘metaverse’ olanaklarıyla karşı karşıya kalan ekonominin geleceğini tartışacak. Etkinlik, 10-14 Ekim tarihleri arasında Dubai Dünya Ticaret Merkezi’nde gerçekleştirilecek. 

CBI CEO’su Ali Sultan Rakkad Al Amri, konuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu

CBI CEO’su Ali Sultan Rakkad Al Amri, yapılan duyurunun ardından konuya ilişkin değerlendirmelerini paylaştı. Gerçek dünya ve dijital dünya arasındaki entegrasyonu geliştirmeyi hedeflediklerine işaret eden CEO, müşterilere daha iyi hizmet vermek için yeni dijitalleşme girişimlerinde bulunmaya ve ileri teknolojileri kullanmaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
CBI, Birleşik Arap Emirlikleri’nin metaverse’de şube açan ilk bankası oldu
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!