Vasil Cardano’ya Yaradı, Akıllı Sözleşmelerin Sayısı Artıyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cardano Blockchain ağı kısa bir süre önce Vasil hard fork’u başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. Bu yükseltme ile birlikte ağ çok daha verimli olurken, daha fazla uygulama geliştiricisinin de ağa gelmesine olanak sağladı. Şimdi ise bu tohumun meyvesini yiyen Cardano, son 2 hafta içerisinde 100’ün üzerinde akıllı sözleşmeye daha ev sahipliği yaptı.

Vasil Hard Fork’u Sonrası Cardano’daki Akıllı Sözleşmeleri Artıyor

Cardano, Vasil hard fork güncellemesini 23 Eylül’de tamamlamıştı. Vasil güncellemesi, Plutus Scripts (Cardano tabanlı akıllı sözleşme platformu) büyümeye devam etti.

vasil cardanoya yaradi akilli sozlesmelerin sayisi artiyor

Bununla beraber Ağustos ayının başında 3 bin akıllı sözleşmeye ulaşarak kilometre taşlarını geride bırakan Cardano, Vasil sonrasında da yavaşlama belirtisi göstermedi.

İlginizi çekebilir: Binance Hack’inde Neler Yaşandı? Fonlar Güvende mi?

Son olarak Cardano, Vasil güncellemsinin bu yana iki hafta içinde eklenen 100 yeni Plutus Scripts ile büyüme gösterdi. Vasil yükseltmesinin gerçekleştiği tarihte 3 bin 292 olan akıllı sözleşme sayısı varken 6 Ekim’de bu sayı 3 bin 392’ye yükseldi.

Ayrıca Cardano Blockchain Insights istatistikleri kullanılarak elde edilen veriler, 14 gün içinde yeni 100 akıllı sözleşme eklendiğini destekliyor.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Vasil Cardano’ya Yaradı, Akıllı Sözleşmelerin Sayısı Artıyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!