SUSHI token, yalnızca 1 günde yüzde 17 değer kazandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SUSHI token, yatırım firması GoldenTree’nin SushiSwap ekosistemine yaklaşık 5,2 milyon dolar yatırım yapmasının ardından değerini artırdı. Popüler token’ın fiyatı, yalnızca 24 saat içerisinde yüzde 17 yükseldi.

SushiSwap ekosistemi tarafından geliştirilen SUSHI token, yatırım firması GoldenTree’nin ekosisteme yaklaşık 5,2 milyon dolar yatırım yapmasının ardından değerini yüzde 17 artırdı. Popüler token’ın fiyatı, yalnızca 24 saat içerisinde 1,10 dolardan 1,35 dolar seviyelerine kadar yükseldi.  

Aktarılan detaylara göre; GoldenTree, SushiSwap’e yaptığı 5,2 milyon dolarlık yatırıma ilişkin açıklamasında SUSHI token ile ilgili her konuda daha aktif rol oynamak istediğine işaret etmişti. Yatırım devi; SUSHI’ye token ekonomisi, genel tasarım ve strateji konusunda yardımcı olacağını dile getirmişti. Şirket ayrıca, SUSHI’nin çekirdek ekibi ve topluluğuna destek olma taahhüdü vermişti.  

GoldenTree, kripto yatırımlarına adanan bir birim kurmuştu 

Öte yandan; varlık yönetim şirketi GoldenTree, kısa bir süre önce kendi bünyesinde ‘GoldenChain Varlık Yönetimi’ isimli bir departman kurmuştu. Söz konusu birimin, yalnızca kripto ekosistemine yapılacak yatırımlara adandığı ifade edilmişti. 

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
SUSHI token, yalnızca 1 günde yüzde 17 değer kazandı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!