Splinterlands Gamefi Platformu, 10 Milyon Paket NFT Sattı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Blockchain oyunu Splinterlands, projenin fantezi temalı savaş oyununun Chaos Legion serisi kartlarından 10 milyondan fazla NFT paketinin satıldığını açıkladı. Bu başarı, projenin Major League Soccer Players Association ve Warner Music Group ile son ortaklığının ardından gelmiştir. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Splinterlands, Beklenmedik Sayıda NFT Oyun Kartı Paketi Sattı!

Oyna-kazan (P2E) Blockchain oyunu Splinterlands, projenin üçüncü büyük kart genişletme serisi Chaos Legion’a dayanan 10 milyondan fazla NFT paketi sattığını duyurdu. Splinterlands, çevrimiçi tahsil edilebilir kart turnuvalarını geliştirmek için kripto para birimleri ve Blockchain teknolojisinden yararlanan bir oyundur. Splinterlands NFT’leri ikincil piyasalar aracılığıyla alınıp satılabilmektedir. Ayrıca oynamaya başlamak için yeni kullanıcıların bir Summoner’s Spellbook edinmesi gerekir. Chaos Legion kartları sekiz ay önce 17 Ocak 2022’de satışa çıkmıştır. Ayrıca toplamda 15.000.000 paket basılmıştır.

Splinterlands’in kurucu ortağı ve şu anki CEO’su Jesse Reich, ekibin Chaos Legion satış başarısından memnun olduğunu söyledi. Ayrıca kurucu ortak bir açıklama yayınladı. Açıklamasında, ‘Splinterlands ekibi daha fazla genişlemeyi dört gözle bekliyor. Başarılar bugünlerde bir sel gibi geliyor. Ayrıca biz çok heyecanlıyız. Topluluğumuz olağanüstü ve bu olağanüstü oyunu onlarla birlikte yaratmaya devam etmek için ekibimize sürekli bir ilham kaynağı olan bağlılıkları ve coşkuları için çok minnettarız. Ana akım oyun endüstrisine daha fazla yayılmak istiyoruz. Ayrıca dünyaya Web3’ün neyle ilgili olduğunu göstermek için sabırsızlanıyoruz’ dedi.

Oyun, Son Gelişmeyle Beraber En Büyük 4. GameFi Oyunu Oldu!

Splinterlands’ın MLSPA ve WMG ile ortaklık kurmasının ardından 10 milyon paket NFT satıldığı haberi yayınlanmıştır. WMG’nin baş dijital sorumlusu Oana Ruxandra şubat ayının sonunda, açıklama yapmıştır. Açıklamasında, ‘P2E oyunlarıyla ilgili fırsatın ne kadar büyük olduğunu küçümseyebileceğimizi sanmıyorum. Splinterlands ile ortaklığımız, tokenize oyunlar geliştirmek ve sürdürmek için hep birlikte çalışmaktadır. Ayrıca sanatçılarımıza ve onların müziklerine odaklanmaktadır’ dedi.

Ek olarak eylül ayının sonunda, Riftwatchers adlı Splinterlands kart serisi iki dakikadan kısa sürede tükenmiştir. GameFi, Axie Infinity gibi oyunların milyarlarca dolarlık satış yapmasıyla 2022’de popüler bir trend haline gelmiştir. Örneğin, Axie Marketplace, kuruluşundan bu yana 2.163.241 yatırımcıyla 4,25 milyar dolar hacim üretmiştir. Yakın zamanda yapılan bir araştırmaya göre, Gameta’nın aylık en fazla aboneye sahip olduğu ortaya çıkmıştır. Gameta birinci sırada yer alırken, Axie Infinity en büyük beşinci proje olmuştur. Ayrıca Splinterlands, aylık abone sayısı bakımından dördüncü sırada yer almaktadır.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Splinterlands Gamefi Platformu, 10 Milyon Paket NFT Sattı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!