Shiba Eternity oyunu yayınlandı: Nasıl indirilir?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Shiba Inu tarafından geliştirilen mobil dijital kart oyunu Shiba Eternity, iOS ve Android işletim sistemlerinde kullanıma sunuldu. Oyunun yayınlanmasından yalnızca birkaç dakika sonra; Shiba Inu’nun resmi Twitter hesabı, yeni bir paylaşım yaparak uzun bekleyişin sona erdiğini ve geliştiricilerin merakla beklenen oyunu iOS ve Android işletim sistemlerinin uygulama mağazalarında kullanıma sunduğunu duyurdu. Shiba Inu’nun takma isimli geliştiricisi Shytoshi Kusama ise konuyla ilgili ayrı bir paylaşım yaparak oyuncular için kapsamlı bir rehber yayınlayacaklarını dile getirdi.  

The time has come to cross paws in the Dogjo. #ShibaEternity is now live worldwide on Android and iOS. Download it now from the official links below!

Apple App Store: https://t.co/oHxUnMQlNK

Google Play: https://t.co/sbpsu9e7CH#DownloadDay #SHIB #SHIBARMY #CCG #CardGame pic.twitter.com/4i53qobvla

— Shib (@Shibtoken) October 6, 2022

Aktarılan detaylara göre; Shiba Inu, yaptığı ilk duyuruda oyunun küresel indirilme tarihinin 1 Ekim olacağına işaret etmişti. Ancak daha sonra yayın tarihi birkaç gün ertelendi. Aradaki sürede geliştiriciler, oyunu tamamen yayına hazır hale getirmek için yapılması gereken son rötuşları tamamladı.  

Shiba Eternity oyunu nasıl oynanıyor? 

Öte yandan Shiba Eternity oyununu; Android’de 7 yaş ve üzeri, iOS’de ise 9 yaş ve üzeri kullanıcıların oynaması öneriliyor. Oyunu indirmek isteyen Android kullanıcılarının, Android 9 veya daha yeni nesil bir sürüme sahip olmaları gerekiyor. Oyun, iOS’de ise iOS 11 veya daha yeni nesil bir işletim sistemi sürümüyle oynanabiliyor. Android’de şimdiden binin üzerine kullanıcının oyunu indirmiş olduğu görülüyor. Shiba Eternity, Shiba Inu geliştiricileri tarafından dünyanın en karmaşık dijital kart oyunu olarak kabul ediliyor. Oyunda 500 koleksiyon kartı, 10 bin Shiboshi, 21 özel güç, 11 pasif güç ve 87 farklı kart özelliği yer alıyor. 

Oyunda, güncel olarak 2 farklı mod bulunuyor. Modlardan biri, kullanıcılara standart bir mobil oyun deneyimi sunuyor. Diğer mod ise NFT’leri ve “Oyna-Kazan” özelliklerini içeren bir sürüm olma niteliği taşıyor. Shiba Eternity, Shiba Inu tarafından üretilen Shiboshi NFT koleksiyonundaki NFT’leri kullanan karakterlerden oluşan 500’den fazla dijital kart barındırıyor. Oyunda ayrıca, kullanıcılara oyunun nasıl oynanacağını gösteren kısa bir giriş eğitiminin de yer alması planlanıyor.  

Oyuncular, günde ortalama 59 dakika Shiba Eternity oynayabiliyor. Bununla birlikte; Shiba Eternity, oyuncuları herhangi bir yükseltme satın almak zorunda bırakmıyor. Oyuncular, ellerindeki desteyle rekabet ederek de başarılı olabiliyor ve dijital varlıkları ne kadar olursa olsun oynama ve kazanma şansı elde edebiliyor.  

Shiba Eternity oyunu nasıl indirilir? 

Oyuncular, aşağıdaki linklere tıklayarak Google Play Store veya Apple App Store üzerinden oyunu indirebiliyor: 

Anroid: İndirme Linki

iOS: İndirme Linki

Diğer yandan; oyun gelirlerinin yüzde 45’i, Shiba Inu ekosistemini uzun vadeli bir biçimde desteklemeye yönelik yatırımlara ve kar amacı gütmeyen kuruluşlara yapılacak bağışlara ayırılacak. Yüzde 5’lik bir kısım, SHIB ‘token’ları yakmak için kullanılacak. Kalan yüzde 50 ise oyundaki rekabet üstünlüğünün korunmasını sağlamak için harcanacak.  

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Shiba Eternity oyunu yayınlandı: Nasıl indirilir?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!