HUGO NFT Koleksiyonunu Duyurdu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Küresel moda devi HUGO, NFT koleksiyonu başlatmak için Web3 şirketi olan Imaginary Ones ile ortaklık kurdu. Bu girişim, HUGO’nun NFT alanındaki ilk büyük adımıdır. Ayrıca ilerleyen zamanlarda büyük bir Metaverse deneyimi sunacaktır. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

HUGO NFT Koleksiyonuyla Beraber Metaverse’ede Giriş Yapacak!

Geçtiğimiz aylarda Imaginary Ones, NFT koleksiyonunu 8.888’den fazla tamamen animasyonlu 3 boyutlu karakterle çıkarmıştı. Proje, yaratıcılığı ve sevgiyi yaymayı hedeflemektedir. Bununla beraber HUGO ve Imaginary Ones, Embrace Your Emotions (EYE) adlı 1.001 3D animasyondan oluşan bir NFT koleksiyonu çıkaracaktır. Yeni proje, insanları duygularıyla bağlantı kurmaya teşvik etmeyi hedeflemektedir. Ayrıca, zihinsel sağlığı ve genel refahı iyileştirmek için tüm insan duygularının geçerli olduğunu vurgulamak istemektedir.

Koleksiyonu duyurulmasıyla beraber oldukça olumlu tepkiler yayılmıştır. Bu nedenle, NFT koleksiyonuna erişmek isteyenlerin önce izin verilenler listesine katılması gerekmektedir. Bu da katılımcıların küçük bir görevi yerine getirmeleri gerektiği anlamına gelir. İzin verilenler listesindeki 1000 kişilik kontenjandan 500’ü, özel bir fiziksel tişört satın alan müşterilere gidecektir. Karşılaştırıldığında, kalan 500 kontenjan, mevcut hayali varlık sahiplerine ve çekiliş katılımcılarına kalacaktır. Sadece QR kodlu 500 adet sınırlı sayıda t-shirt satılmaktadır. Ayrıca, QR kodu ile kullanıcılar Snapchat Lens aracılığıyla özel artırılmış gerçeklik efektlerine ulaşabilmektedir.

Açıklamalara göre, 1001 NFT karakterinden altısı özel nitelikler içermektedir. Ayrıca beşi günlük duyguları temsil edecektir. Bunlar sırasıyla sevinç, üzüntü, korku, öfke ve sevgidir. Bir diğer önemli nokta ise, yaklaşmakta olan NFT projesinin 10 Ekim Dünya Ruh Sağlığı Günü’nü kutlamak için bir hayır kurumuna fayda sağlamasıdır. Markalar, beş duyguyu bir araya getiren altıncı özel karakterin müzayedesinden elde edilen gelirin tümünü kuruma bağışlamayı planlamaktadır.

Özel İndirimler Sağlanacak!

Ortaklık için her HUGO ve Imaginary Ones NFT sahibi, HUGO’nun çevrimiçi mağazasında yüzde 10 indirimli altın bilet alacaktır. Ayrıca, bahis ekosistemine erişimleri mevcut olacaktır. Stake, bilet sahiplerini HUGO ve IO ürünleri, deneyimleri ve içeriği için uygun hale getirmektedir. Ayrıca zaman geçtikçe şirketler, ortaklıklarını farklı yollarla güçlendireceklerdir. Koleksiyon sahiplerine sağlanan değeri artırmak için geliştirmeler yayınlanacaktır.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
HUGO NFT Koleksiyonunu Duyurdu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!