Fed’in Faiz Artışlarını Durdurması İçin Yapılan Dış Baskı Kripto Piyasasını Yeşile Çevirdi!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto piyasaları, BM’nin ABD Fed’e yaptığı tavsiyeye katılıyor gibi görünüyor.

Dünkü Fed toplantısı kripto piyasalarında çok fazla hareketlilikle sonuçlanmadı, ancak BM’nin merkez bankası üzerindeki baskısı bugün çoğu varlığı kuzeye itti.

Bitcoin dakika önce 20.000 dolara dokunurken, ETH, XRP ve MATIC bir günde etkileyici yüzdelerle sıçradı.

Bitcoin 20 bin Dolara Dokundu

Geçen haftanın sonundan beri, Bitcoin 19.000 dolar civarında sıkışmış görünüyordu. Varlık, bir gün önce 20.000 doları geçemedikten sonra orada sakinleşti ve hafta sonunun çoğunu 19.000 doların biraz üzerinde geçirdi.

Pazartesi günkü durum oldukça benzer görünüyordu, ancak ABD finans yetkililerinin acil bir toplantı yaptığı günün ilerleyen saatlerinde tüm bunların değişeceği yönünde bazı beklentiler vardı. Ancak bu da olmadı.

Ancak, öğleden sonra, BM’nin Fed’i küresel bir durgunluğa neden olabileceği için faiz oranlarını yükseltmeyi bırakmaya çağırdığı raporlarının ardından manzara değişmeye başladı.

Kripto piyasaları iyi tepki verdi ve Bitcoin bugün erken saatlerde 20.000 doların biraz üzerinde çok günlü en yüksek seviyesine sıçradı. Şu an itibariyle, varlık bu gıpta edilen çizgiden biraz uzakta duruyor, ancak piyasa değeri 385 milyar dolara yükseldi. Altcoinlerin üzerindeki hakimiyeti haftalardır ilk kez %40’ın üzerinde.

kriptofed’in faiz artışlarını durdurması i̇çin yapılan dış baskı kripto piyasasını yeşile çevirdi! 3

XRP ve ETH %5 Arttı

ETH, Birleşme öncesi fiyatından hala çok aşağıda olmasına rağmen, ikinci en büyük kripto para günlük yaklaşık %5 artış gösteriyor. Sonuç olarak, birkaç gün içinde ilk kez 1.350 dolara ulaştı.

Ripple, daha büyük kapaklardan bir başka kayda değer kazançtır. XRP, ETH ile benzer bir yüzde kazandı ve 0,45 doların kuzeyinde işlem görüyor. MATIC %7 artışla 0,82 dolara en fazla sıçradı.

Daha mütevazı kazanımlarla birlikte Binance Coin, Cardano, Dogecoin, Polkadot, Shiba Inu, Tron ve Avalanche da yeşilde.

Orta büyüklükteki alternatiflerden ATOM, LINK ve QNT, günümüzün en iyi performans gösterenleri olarak öne çıkıyor. Sonuç olarak, tüm kripto varlıklarının kümülatif piyasa değeri günlük 30 milyar dolar ekledi ve 950 milyar doların kuzeyinde.

kriptofed’in faiz artışlarını durdurması i̇çin yapılan dış baskı kripto piyasasını yeşile çevirdi! 4

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
35

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Fed’in Faiz Artışlarını Durdurması İçin Yapılan Dış Baskı Kripto Piyasasını Yeşile Çevirdi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!