Amber Lounge, NFT Üyelik Kartlarını İçin SO-COL ile Anlaştı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünya çapında tanınmış bir F1 After Party olan Amber Lounge, Web3 firması olan SO-COL ile premium NFT üyelik kartlarını tanıttı. Bu NFT’ye sahip olanlar, Katar FIFA Dünya Kupası, F1 Grand Prix ve diğer özel etkinliklerde Amber salonlarına özel erişime sahip olacaklardır. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Amber Lounge NFT Üyelik Kartlarını Tanıttı!

Birinci sınıf parti ev sahibi olan Amber Lounge, 2.000 NFT üyelik kartını satışa sunmaya hazırlanıyor. Bu NFT’ler, alıcılara çeşitli Amber Lounge global VIP ve Pop-Up etkinliklerine ömür boyu erişim sağlayacaktır. Genellikle, ünlüler ve milyarderler gibi etkili kişiler bu tür etkinliklere katılım göstermektedir. Bu yeni proje için Amber Lounge, SO-COL ile ortak olduğunu açıklamıştır. SO-COL, Irene Zhao tarafından oluşturulan bir Web3 firması olarak tanınmaktadır.

Amber Lounge’ın geçmiş etkinliklerine birçok ünlü katılım sağlamıştır. Bunlar arasında Lewis Hamilton, Richard Branson, Kim Kardashian, Justin Bieber, Naomi Campbell, Pamela Anderson ve Gordan Ramsay yer alıyor. Bu yıl birkaç Web3 kurucusu Singapur’daki Token2049’a katılım sağlayacaktır. Bu Web3 kurucuları, Singapur Grand Prix’sindeki Amber Lounge etkinliğinde de yer alacaktır.

Amber Lounge’ın 2003 yılında piyasaya sürülmesinden bu yana, lüks bölüm ev sahibi dünya çapında birçok lüks ve özel after-partiye ev sahipliği yapmıştır. Bunların arasında Şanghay, Singapur ve Monaco gibi çeşitli yerlerde F1 pistlerinden sonraki etkinlikleri de bulunmaktadır.

2000 NFT Kartı Piyasaya Sürülecek!

Partilere genellikle popüler DJ’ler katılım sağlamaktadır. Bu yıl şirket, Singapur Grand Prix’sinde 2000 ömür boyu NFT üyelik seçeneği sunacaktır. Raporlara göre, köpekbalığı (SHARK) üyeliği olarak adlandırılan NFT’ler Grand Prix’de NFT basmak için piyasaya sürülecektir. Ayrıca NFT’ler, sahiplerin Amber Lounge tarafından düzenlenen tüm küresel etkinliklere uzun süre erişmesine olanak sağlayacaktır.

Şirket, önümüzdeki aylarda daha fazla ayrıcalığa sahip bir Balina Üyeliği NFT’sini başlatmayı da planlamaktadır. Ayrıca Amber Lounge, popüler Web3 ve Web2 ünlülerini üyelik programına katılmaya davet etmiştir. Bunlara ek olarak, Amber Lounge’un yatırım şirketinin, Catcha Group’un müdürleri Cher Ng ve şirketin Genel Müdürü Jeanette Tan gibi hissedarları bulunmaktadır. Bir diğer şirket hissedarı, Singapur’da eski bir bakan olan Calvin Cheng’dir. Cheng kısa süre önce Dubai’de VASP lisansı almış bir NFT yatırım şirketi kurmuştur.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Amber Lounge, NFT Üyelik Kartlarını İçin SO-COL ile Anlaştı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!