Laliga Metaverse Geliştirmeleri için Globant ile Ortaklık Kurdu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İspanya’nın birinci futbol ligi Laliga, Web3 ve Metaverse deneyimlerini hayranlarına getirmek için Arjantinli bir yazılım devi olan Globant ile bir ortaklık duyurdu. Ortaklık, organizasyonun dijital alanda erişimini genişletecek ürünler oluşturmayı hedeflemektedir. Bunun için Globant’ın teknoloji kaynakları ve Laliga’nın teknoloji bölümü birleştirecektir. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Laliga Metaverse ve Web3 için Globant ile Çalışacak!

Büyük spor organizasyonları, yeni hayranlara ulaşmanın ve kullanıcılarına yeni etkileşim olanakları sunmanın bir yolu olarak dijital dünyayı araştırmaktadır. Bu kapsamda İspanya’nın önde gelen futbol ligi organizasyonu Laliga, geçtiğimiz günlerde şirketin dijital erişimini genişletmeye hizmet edecek bir ortaklık duyurdu. Organizasyon, mevcut hayranlar ve yeni kullanıcılar için Metaverse ve Web3 deneyimleri oluşturacak. Bunun için Buenos Aires merkezli bir yazılım devi olan Globant ile ortaklık gerçekleştirilmiştir.

Bu yeni eklemeler şu anda fantezi oyun, web tasarımı, web geliştirme ve diğer alanları içeren Laliga’nın teknoloji bölümünün mevcut dijital takımını tamamlayacaktır. Anlaşmayı açıklayan duyuru, bu yeni teknolojileri kullanan oyunların olası gelişimi hakkında ipuçları vermektedir. Ancak şu anda ortaklık sonucunda doğrudan somut bir ürün açıklanmamıştır.

Laliga’nın yönetici direktörü Oscar Mayo konuyla alakalı açıklama yaptı. Açıklamasında, ‘LaLiga Tech, spor ve eğlencenin dijital dönüşümlerini hızlandırmasına yardımcı olmak için oluşturulmuştur. Ayrıca gördüğümüz talep artışı, bunun endüstri için temel bir öncelik olmaya devam ettiğini göstermektedir. Globant ile ortak olmak, müşterilerimiz için en kapsamlı ve değerli teknolojileri yaratmamıza yardımcı olacaktır. Ayrıca bu büyümeyi küresel ölçekte sürdürmemize olanak sağlayacaktır’ dedi.

İspanya Ligi ve Metaverse

Laliga, faaliyetlerinin bazılarını dijitalleştirmek için çeşitli hamleler yapan spor organizasyonlarından biri olarak ön plana çıkmaktadır. Bu ay şirket, Metaverse’te bulunan paketlerden birinde lisanslı IP deneyimleri sunmak için Ethereum tabanlı Metaverse platformu Decentraland ile ortaklık kurmuştur. Kısa süre önce hayranlarının kimliğini korumak için Blockchain teknolojisini içeren MAS adlı kendi uygulamasını başlatmıştır.

Şirket, Mojang’ın blok oyunu Minecraft’ta lisanslı ürünler sunarak geleneksel oyun varlık pazarına giriş yapmaktadır. Oyunda, kullanıcılar karakterleri Laliga’da bulunan farklı takımların formalarıyla donatmak için bir görünüm paketi satın alabilmektedir. Laliga daha önce NFT tabanlı projelere de giriş yapmıştır. 2021’de Cryptokitties’in yaratıcıları Dapper Labs ile ligin hikayesindeki anları betimleyen NFT’ler yayınlamak için ortaklık duyurmuştur.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Laliga Metaverse Geliştirmeleri için Globant ile Ortaklık Kurdu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!