2022’deki çöküşü Bilen Milyarder Yatırımcı Olacak Senaryoyu Açıkladı: Fed Devreye Girecek!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasasında 2022 yılında yaşanan çöküşü başarılı şekilde tahmin ederek dikkatleri çeken milyarder girişim kapitalisti Chamath Palihapitiya, bu kez de finansal piyasalarda büyük bir trend değişikliği beklediğini dile getirerek dikkatleri çekmeyi başardı. Ünlü milyardere göre bu yıl piyasalarda görülen sallantıyı durdurmak için ABD Merkez Bankası (Fed) devreye girecek.

MİLYARDER YATIRIMCIDAN KRİTİK AÇIKLAMALAR

Chamath Palihapitiya

All-In Podcast’in yeni bölümüne konuk olan milyarder girişim kapitalisti Chamath Palihapitiya, 2022 yılındaki çöküşü doğru şekilde tahmin ettikten sonra finansal piyasalardaki duruşun değişmeye başladığını belirtti. Kasım 2021’de Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk ve Amazon’un kurucusu Jeff Bezos gibi kritik isimlerin şirketlerinin hisselerini satmaya başlamasından sonra yatırımcıları uyaran ve çöküş öngörüsünde bulunan Palihapitiya, bu kez de piyasaların dibe vurduğunu ve konsolidasyon yaşandığını dile getirdi.

“PARAYI SOYMAYA HAZIRLANIYORUM”

Chamath Palihapitiya Para Soyma

Ünlü milyarder yaptığı açıklamada “Kemirmeye başlamayı ve parayı gerçekten soymaya hazırlanmayı düşündüğüm bir dönemdeyim” dedi. Ünlü yatırımcı ayrıca ABD Merkez Bankası’nın ekonomideki çöküşü durdurmak adına devreye gireceğine ikna olduğunu belirtti ve “Piyasa katılımcılarının son 10 yıldır her zaman bildiği şey, işler kötüye giderse ve piyasalarda bir belirsizlik varsa Fed’in son çare olarak bir alıcı oluşturmak olarak sürekli devreye girdiği ve gireceğidir. Bu yüzden gerçek arz-talep dengesinin son kısmı her zaman duruyor” dedi.

“DAHA ÖNCE OLDU, YİNE OLACAK”

Ünlü milyarder yatırımcıya göre bu senaryoda piyasalar çöküş trendinden çıkacak ve gerçek dipten birkaç puan (yüzde) yukarıda olunacak. Daha önce bu senaryonun 2003, 2004, 2008, 2009 ve 2010’da olduğunu ifade eden Chamath Palihapitiya, bunun 2022’de de olacağını iddia etti.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberde yer alan içerikler bilgilendirme amaçlıdır ve kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
2022’deki çöküşü Bilen Milyarder Yatırımcı Olacak Senaryoyu Açıkladı: Fed Devreye Girecek!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!