Merge Ethereum’un Piyasa Değerine Yaramadı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum Blockchain ağı oldukça önemli bir yükseltmeyi geride bıraktı. Yıllardır kullandığı Proof of Work (PoW) konsensüsünü bırakarak Proof of Stake (PoS) mekanizmasına geçiş yapan Ethereum, verim konusunda ise yüzde 99.95 daha az enerji tüketir hâle geldi. Ancak Ethereum’un (ETH) piyasa değeri Merge gerçekleştiğinden beri yüzde 20’nin üzerinde azaldı.

Merge Ethereum'un Piyasa Değerine Yaramadı

Merge Gerçekleşti, Ethereum Piyasa Değerinde Yüzde 20 Azalma Yaşandı

Kripto para piyasasının en iyi günlerinden geçmediği aşikâr. Birçok alanda gelen düzenleyici haberleri, iflas eden şirketler ve yatırımcıyı tedirgin eden diğer etmenler, piyasa değerinin düşmesinde önemli bir etken. Doğal olarak bu durum başta lider kripto Bitcoin (BTC) olmak üzere birçok kripto parayı etkiliyor. Bu durumdan etkilenen bir diğer varlık da Ethereum oldu. Fiyatı 1.300 dolar bandında hareket eden Ethereum (ETH), piyasa değerinde ise yüzde 20’nin üzerinde kayıp yaşadı. 3 Ekim itibariyle Ethereum, Merge’ün resmi olarak gerçekleştiği 15 Eylül’de 195.89 milyar dolardan oldukça düşük bir piyasa değerine sahip. CoinGecko verilerine göre, bu süreç boyunca Ethereum yaklaşık 37.66 milyar dolar değer kaybetti. 

İlginizi çekebilir: EthereumPoW (ETHW), Ekosisteminin Temellerini Atıyor

Haberimizin yazımı itibarıyla piyasa değeri 158.6 milyar dolar seviyesinde olan Ethereum, fiyat konusunda ise hafta içindeki yükselişini konsolide ediyor. Ethereum‘un güncel verileri ise şu şekilde:

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Merge Ethereum’un Piyasa Değerine Yaramadı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!