Piyasa Analiz: Terra Classic (LUNC) %20 Yükseldi!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Terra Classic (LUNC), %20’lik bir artışla bugünün en iyi oyuncusu. Bitcoin hala 19 bin dolarda duruyor.

Bitcoin’in hafta sonu, varlık yaklaşık 19.000 dolara yerleştiği için oldukça olaysız olmaya devam ediyor.

Çoğu altcoin de bugün küçük günlük kayıplarla oldukça sakin. LUNC ise çift haneli bir fiyat artışının ardından yükselmeye devam ediyor.

Bitcoin 19 Bin Dolarda Durgun

Birincil kripto para birimi, öncekinden farklı olarak sakin bir hafta geçirdi. Geçen hafta sonu, Salı gününe kadar gerçekten değişmeyen bir şey olan 19.000 dolar civarında varlık ticareti gördü.

Bu noktada boğalar hızlandı ve onu kuzeye doğru itti. Sonuç olarak, BTC 12 günün en yüksek seviyesi olan 20.400 dolara yükseldi. Bununla birlikte, Bitcoin dümdüz güneye yöneldiği ve bir kez daha 19.000 doların altına düştüğü için bu kısa sürdü.

Tek istisna Cuma günü 20.000 dolara yükseldiğinde geldi ancak bir kez daha reddedildi.

Cumartesi bir kez daha oldukça sıkıcıydı ve BTC’nin 19.000 doların sadece birkaç santim üzerinde durmasıyla manzara şimdi benzer. Piyasa değeri hala 370 milyar dolarda, altcoinler üzerindeki hakimiyeti ise %39.5’te kaldı.

luncpiyasa analiz: terra classic (lunc) %20 yükseldi! 3

LUNC Şovu Yine Çaldı

Çoğu altcoin de önemsiz kayıplarla 24 saatlik bir ölçekte oldukça durgun. Ethereum bir günde %1’in biraz üzerinde düşüş yaşadı, ancak hala 1.300 doların üzerinde kalıyor. ETH’nin iki haftadan biraz daha uzun bir süre önce gerçekleşen Birleşmeden bu yana en kötü performans gösterenler arasında olduğunu belirtmekte fayda var.

Binance Coin, Cardano, Solana, Dogecoin, Polkadot, Shiba Inu ve Avalanche da biraz kırmızı renkte. Ripple, MATIC ve TRON küçük günlük kazançlar gördü.

LUNC, orta segmentli altcoinlerin en iyi olanıydı. Belki de Do Kwon’un son iddialarından güç alan Terra Classic, günde %20 ve haftalık %50’den fazla arttı.

Bununla birlikte, diğer birçok alternatif bugün sessizce otururken, genel kripto piyasası değeri hala 935 milyar dolarda duruyor.

luncpiyasa analiz: terra classic (lunc) %20 yükseldi! 4

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
25

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Piyasa Analiz: Terra Classic (LUNC) %20 Yükseldi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!