Uniswap 100 Milyon Doların Üzerinde Yeni Bir Fon İçin Görüşmelerde Bulunuyor: UNI Fiyatında Ani Artış

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en büyük merkeziyetsiz borsası (DEX) Unıswap, 100 milyon doların üzerinde yeni bir fon için yatırımcılar ile görüşmelerde bulunuyor

Techcrunch’ın 30 Eylül tarihli haberine göre merkeziyetsiz kripto para borsası Unıswap, Singapur’un devlet destekli fonlarından biri ve Polychain’in desteğiyle birlikte 100 milyon ila 200 milyon dolar arası öz sermaye artırımı yapacak. Bu öz sermaye artışı ile birlikte Uniswap’ın değerlemesinin 1 milyar doları aşması bekleniyor.

Haberde, Uniswap’ın düzenlediği finansman turunun henüz sonuçlanmadığı için anlaşma şartlarının değişiklik gösterebileceği belirtildi.

DefiFlama verilerine göre bütün merkeziyetsiz borsalarda bulunan toplam hacmin %56’sından fazlası Uniswap tarafından karşılanıyor.

Borsanın yerel token’ı UNI, CoinGecko tarafından yapılan listede en değerli 18. kripto para birimi olarak yer alıyor. Ayrıca kripto para piyasasında yaşanan düşüşe rağmen UNI’nin yaklaşık 5 milyar dolar piyasa değeri bulunuyor.

Haber ile birlikte yaklaşık %8 yükseliş yaşayan UNI, yazım esnasında 6,52 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Uniswap 100 Milyon Doların Üzerinde Yeni Bir Fon İçin Görüşmelerde Bulunuyor: UNI Fiyatında Ani Artış
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!