NFL ve Bud Light Ödüllü NFT Yarışması Duyurdu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

NFL ve resmi NFL bira sponsoru Bud Light’ın NFT yarışması duyurusu paylaştı. Yapılan açıklamaya göre ekipler, 21’den fazla futbol taraftarını ödüllendirecektir. Yarışmanın adı Bud Light x NFL Ultimate Fandom olarak açıklanmıştır. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

NFL ve Bud Light NFT Yarışması

Bud Light’ın açıklamalarına göre Arizona’da Super Bowl LVII biletlerini kazanmak için oyuna katkı sağlanmalıdır. Ayrıca 13 haftalık bir seri oluşturmak gerekmektedir. Görünüşe göre, sıkı futbol taraftarları tahminlerinin güçlerinden faydalanacaktır. Bununla beraber etkinlikte kazanılacak, çeşitli ödüller olacağı açıklandı.

Açıklamalara göre, yarışmaya katılabilmek için öncelikle Bud Light Ultimate Fandom topluluğuna katılmak gerekmektedir. Ardından, Survivor Pick Em oyununa girişin kilidini açmak için yeni NFT koleksiyonundan bir öğe satın alınmalıdır. Bu adımları tamamlayan oyuncular oyun aracılığıyla, resmi NFL formaları ve Super Bowl LVII biletleri gibi ödüller kazanabilecektir.

NFT’lerin satışları 3 Ekim’den itibaren başlatılacaktır. Ayrıca, 3 Ekim’de alınan NFT’ler, Survivor Pick’ Em oyunlarında 11 Ekim’den itibaren kullanılabilecektir. Ekipler bu etkinliği yaratma amacıtla Flow Blockchain ile anlaşmışlardır. Bud Light x NFL Team Can’ı oluşturmak içinde Vayner3 ile ortaklık kurmuştur. Temelde oyunun amacı, futbol taraftarlarını bir araya getirerek faydalı bir etkinlik gerçekleştirmektedir. Ayrıca bu süreç içerisinde, hayranlar birbirleriyle rekabet halinde olacaktır. Rekabet halinde bulunan taraftarlardan bazıları özel ödüllere erişebilecektir. Bu ödüllere erişenlerin oldukça iyi tahmin yeteneklerine ihtiyacı olacaktır. Tahmin yeteneklerine ek başarılı seriler yakalamak oldukça önemlidir.

NFT Etkinlikleri Dikkat Çekiyor!

Her ne kadar NFT hacimleri düşüş yaşamaya devam etse de NFT etkinlikleri oldukça artış yaşamaktadır. Bu NFT etkinliklerinde yaşanan artış sektörün de canlı kalmasına yardımcı oluyor. Bununla beraber artış yaşanan bazı NFT projeleri de bu amaca uygun hizmet etmektedir.

NFT yarışması, fazlasıyla faydaya yönelik çalışmaktadır. Gerçekleşen etkinlikler de kazanılan ödüller bulunmaktadır. Bu ödüller genelde NFT olarak teslim edilse de bazı durumlar da farklı formatlarda verilmektedir. Bunlar bazen bir bilet olabiliyorken bazen de nakit ödüller olarak karşımıza çıkmaktadır. NFT etkinliklerinde verilen nakit ödüller genel olarak cüzdan adreslerine tanımlanmaktadır. Ancak bazı durumlarda çek olarak ta verilebilmektedir. Bununla beraber NFT’ler son dönemde hacim düşüklüğüne rağmen daha fazla kullanıcı çekmektedir. Bu yeni gelen kullanıcılar NFT’lerin hacim artışı yaşamasında büyük katkı sağlayabilir. Yavaş yavaş piyasanın durgunluk döneminden çıkması bu durumu tetikleyecektir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
NFL ve Bud Light Ödüllü NFT Yarışması Duyurdu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!