MicroStrategy, yeni SaaS platformu için Lightning Network mühendisi arıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin’in en büyük kurumsal yatırımcılarından MicroStrategy, Lightning Network mühendisi arıyor.

İş zekası şirketi, yeni yayımlanan iş ilanında Lightning Network tabanlı Hizmet Olarak Yazılım (SaaS) platformu geliştirecek Bitcoin Lightning Yazılım Mühendisi aradığını duyurdu.

Yeni platform ile “işletmelere siber güvenlik zorluklarına karşı yenilikçi çözümler sunulması ve yeni e-ticaret kullanım alanları oluşturulması” planlanıyor.

“MicroStrategy’de bir Bitcoin Lightning Yazılım Mühendisi olarak, Lightning Network tabanlı SaaS platformu oluşturacak, işletmelere siber güvenlik zorluklarına karşı yenilikçi çözümler sunacak ve e-ticarette yeni kullanım alanlarını mümkün kılacaksınız.”

Yeni mühendisten Bitcoin blockchain’i, layer-2 ölçeklenme çözümü Lightning Network ve diğer DeFi teknolojileri kullanarak yazılım çözümleri geliştirme konusunda deneyimli olması bekleniyor. Buna ek olarak, güvenli ve yüksek ölçeklenmeli bulut çözümleri konusunda da deneyim aranıyor.

Bitcoin gibi açık kaynak kripto projelerine katkıda bulunulması ise adayları öne çıkaran bir özellik olacak.

Bitcoin’in en büyük kurumsal yatırımcısı olan MicroStrategy, ilk kez Ağustos 2020’de başladığı BTC alımlarına hiç ara vermedi. Son olarak 20 Eylül’de 301 BTC satın aldığını duyuran iş zekası şirketinin rezervinde yaklaşık 130 bin BTC bulunuyor.

Şirketin eski CEO’su ve yeni Yönetim Kurulu Başkanı Michael Saylor ise Bitcoin’in en ateşli savunucularından biri. Saylor, Bitcoin’in sıradan vatandaşlar için hisse senedi veya gayrimenkule kıyasla daha iyi bir varlık sınıfı olduğunu söylüyor.

MicroStrategy yöneticisi, geçtiğimiz haftalarda yaptığı bir açıklamada Bitcoin’in kullandığı ve karbon salınımı nedeniyle çevreye zarar verdiği iddia edilen iş ispatı (PoW) madenciliğini de savunmuş, karşıt görüşleri ise “dezenformasyon ve propaganda” olarak tanımlamıştı.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
MicroStrategy, yeni SaaS platformu için Lightning Network mühendisi arıyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!