Bir CryptoPunk, 3.300 ETH’ye Satıldı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nadir bir CryptoPunk NFT’nin, 3.300 ETH (yaklaşık 4,28 milyon dolar) gibi bir fiyata satıldığı açıklandı. Gerçekleşen satış, Cryptopunks tarihinin en yüksek dördüncü değerine sahip satış unvanını aldı. Ayrıca bu satış, 2022 yılının ikinci en yüksek satışı olmuştur. Pek çok kişinin NFT ayı piyasası olarak algıladığı dönemde, CryptoPunks’ın hala devasa bir satış gerçekleştirmesi, bütün dikkatleri üzerine çekti. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

CryptoPunk 2924 En Büyük 4. Satış Oldu!

Cryptopunks NFT koleksiyonu 10.000 NFT’si ile oldukça nadir bir koleksiyondur. Aslında sadece 24 Ape’den oluşmaktadır. Ayrıca bu 24 taneye sahip koleksiyonerler, bu NFT’leri kilitlemiştir. Satışı gerçekleşen 2924, sadece bir özel yeteneği ile bilinmektedir. Kendisine benzeyen 333 Punk bulunmaktadır.

2924 Punk özel bir kapüşona sahiptir. Bu kapüşonu giyen 259 Punk bulunmaktadır. Ayrıca kapüşon özelliği bir hoodie ile birleştirildiğin de nadir görünümlü bir Cryptopunk elde edilmektedir. 3.300 ETH olarak gerçekleştirilen satış, projeye olan ilgiyi gözler önüne sermektedir. Koleksiyon an itibariyle en çok tanınan koleksiyonların başında gelmektedir.

CryptoPunks 2924’ün Yolculuğu!

NFT’nin önceki sahibi, DANNYSECURE olarak bilinmektedir. Koleksiyonlerin OpenSea cüzdanında 20 tane tanınmış CryptoPunks bulunmaktadır. Çeşitli sıralama platformlarına göre var olan en nadir CryptoPunks NFT olan 8348 dahil olmak üzere en nadir Punk NFT’lerinden bazılarına sahiptir. Ancak NFT’nin yeni sahibi bilinmemektedir.

Bununla beraber gerçekleşen satış, oldukça iyi planlanmıştır. Alımı gerçekleştiren cüzdan, hesaba büyük miktarda ETH aktarımını 1947 gün önce gerçekleştirmiştir. Cüzdan o günden itibaren hareketsiz bir şekilde durmaktaydı. Yeni sahibi aktarılan parayı kullanarak, nadir bulunan CryptoPunks Ape NFT’yi satın aldı. Ancak, bu hesapla bunun dışında herhangi bir NFT satın alımı gerçekleşmemiştir.

NFT’lere Olan İlgi Tekrardan Yükseliyor mu?

NFT’lere olan ilgi son dönemde oldukça fazla düşüş göstermiştir. Yeni NFT koleksiyonları piyasaya sürülmeye devam etmektedir. Ancak eskisi gibi lansmanla gerçekleştirilmemektedir. Bunun iki nedeni bulunmaktadır. İlk olarak birincisi, NFT hacimlerinde gerçekleşen düşüşler buna sebep gösterilmektedir. İkincisi ise yeni koleksiyonların çoğunun projesiz gerçekleşmesidir.

Projesiz gerçekleşen NFT koleksiyonları artık, NFT toplayıcılarının dikkatini çekmemektedir. Ayrıca NFT’lerde son dönemde, fayda aranmaktadır. Fayda sağlamayan NFT’lerin piyasada çoğalması, NFT piyasasını olumsuz etkilemektedir. NFT ayı piyasası terimi bundan kaynaklanmaktadır. Ayrıca bu dönemde piyasaya çıkan koleksiyonlar, büyük avantajlara sahip olabilir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bir CryptoPunk, 3.300 ETH’ye Satıldı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!