Rarible, Tezos Topluluğuna Özel Yarışma Başlattı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tanınmış en büyük NFT pazarlarından biri olan Rarible, Tezos sanatçılarına özel bir yarışma başlattığını duyurdu. Yapılan açıklamalara göre, yarışmaya Convergence adı verilmiştir. Bu yarışma Tezos sanatçılarının topluluklarına özel NFT yaratmalarını içermektedir. Dün başlayan yarışma, 14 Ekim’e kadar devam edecektir. Açıklamalara göre nakit ödüllü olacak yarışmanın kazananı, topluluk tarafından seçilecektir. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Rarible, Tezos Topluluk Yarışması!

Rarible, çok zincirli topluluk odaklı bir NFT pazarı olarak bilinmektedir. Topluluğa ödül dağıtmak amacıyla, Tezos sanatçıları için bir yarışma olan Convergence’ı başlattı. Katılmak için Tezos yaratıcılarının sanatlarını Rarible Discord aracılığıyla göndermeleri gerekmektedir. Başvurular 27 Eylül’de başlamıştır. Ayrıca 14 Ekim’de sona erecektir. Bununla beraber, topluluk oylaması 17 ile 21 Ekim tarihleri ​​arasında gerçekleşecektir.

Açıklamalara göre kazanan resmi olarak, 25 Ekim’de duyurulacaktır. Son olarak Rarible, yarışmayı ve katılan sanatçıları kutlamak için gönderilen tüm sanat eserlerini sanal bir sergide sergileyeceğini duyurmuştur. Bu, 28 Ekim’de Rarible Spatial Gallery’de sanal bir parti olarak lanse edilmiştir. Ayrıca sanal parti de bir canlı DJ olacaktır.

Yarışma, Rarible tarafından gerçekleştirilen bir duyuruyla açıklandı. Duyuruda, ‘Rarible Tezos sanat yarışmasının herhangi bir kuralı yoktur. Ancak sanatçılar yakınsama temasının bir yorumunu oluşturmalıdır. Rarible, Tezos topluluğumuzu ekstra özel bir proje için benzersiz bir sanat eseri yapmaya davet ediyor’ yazılmıştır.

NFT İstatistikleri Karışıklık Gösteriyor!

Son dönemde bir yükselen bir düşen NFT satış hacimleri oldukça kafa karıştırmaktadır. NFT piyasası geçmişe göre, düşüş yaşamıştır. Ancak bazı raporlar, bunun zamana yayılmasıyla beraber aslında aksini belirtmektedir. NFT sektörü anlık yorumlanmamalıdır. Gelen yeni kullanıcılar ve satış hacimleri doğru orantılı olmasa da süreç biraz farklı işlemektedir.

Son 2 haftada tekrardan düşüş eğilimi gösteren NFT piyasası, önceki haftaya göre yüzde 10,88 düşüş yaşadı. Geçen haftaki 132,43 milyon dolar baz alınmaktadır. Buna göre, bu hafta yaklaşık 118,02 milyon dolar değerinde NFT satılmıştır. Ayrıca, en büyük piyasa değerine sahip ilk iki NFT koleksiyonu son 14 gün içinde önemli değer kaybı yaşamıştır.

Yakın zamanda gerçekleşen yeni duyurular, NFT sektörünü tekrardan ayağa kaldırmayı hedeflemektedir. Yeni Ethereum güncellemesiyle beraber uzun vadede NFT’ler tekrardan ayağa kalkabilecektir. Ayrıca bu süreçte fayda sağlayan NFT’ler ön planda görülmektedir. Fayda sağlayan veya fayda sağlama ihtimali olan koleksiyonlar, diğer NFT’lere göre çok daha fazla rağbet görüyor.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Rarible, Tezos Topluluğuna Özel Yarışma Başlattı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!