Google’ın Eski CEO’su Kripto ve Web3 Gelişimini Yorumladı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Google’ın 2001’den 2011’e kadar CEO’luk koltuğunda oturan Eric Schmidt, kriptoya olan yakınlığı ile biliniyor. Bitcoin başta olmak üzere sektör hakkında sık sık açıklamalarda bulunan Schmidt, son olarak da Ethereum Merge sonrası sektörün gelişimi ve potansiyeline değindi. Alışıldığı gibi eleştirilerini belirtmeyi de ihmal etmedi.

Googlein Eski CEOsu Kripto ve Web3 Gelisimini Yorumladi

Google’ın Eski CEO’su Schmidt, Web3’ün Doğru Yolda Olduğunu Söyledi

Blockchain ve beraberinde kripto sektörü, oldukça ilgi ile takip edilen, bununla birlikte teknoloji dünyasının da sık sık gündemine gelen bir sektör. Bu konuda birçok üst düzey yöneticinin eleştirel veya destekçi yorumunu görüyoruz. Google’ın eski CEO’su Eric Schmidt de bu isimlerden. Schmidt kısa bir süre önce Chainlink Labs kurucu ortağı Sergey Nazarov ile yaptığı konferans konuşmasında Ethereum Merge, Web3 ve sektörün gelişimi hakkında konuştu. Schmidt, sektörün doğru yolda olduğunu ancak diğer sektörlere kıyasla normal olmadığını belirtiyor.

İlginizi çekebilir: Pantera Capital’den 1,25 Milyar Dolarlık Blockchain Fonu

Web3 konusunda bazı endişeleri olduğun belirten Eski Google CEO’su, günümüzde Ethereum gibi Blockchain ağlarında kullanılan akıllı sözleşmelerin, potansiyel açısında zayıf olduğunu kaydetti. Ek olarak çoğu Web3 projesinde pazarlama stratejilerinin gerçek ürünün biraz ötesine geçtiğini vurguladı.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Google’ın Eski CEO’su Kripto ve Web3 Gelişimini Yorumladı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!