Genesis yönetici müdürü görevinden istifa etti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para broker şirketi Genesis’in genel müdürü Matthew Ballensweig, 28 Eylül Çarşamba günü LinkedIn hesabı üzerinden paylaştığı bir gönderide beş yılı aşkın görev süresinin ardından istifa ettiğini açıkladı. Ballensweig, ayrıca Genesis’in alım satım ve kredi verme departmanının başkan yardımcısıdır. Ballensweig’in de dediği gibi, temel yükümlülüklerini, kendisinin yerine görevini devralacak bir avuç dolusu güvendiği meslektaşlarına devrediyor. Ballensweig, konuya ilişkin şu açıklamalarda bulundu: 

“Hem hem Genesis’in ana şirketi olan Digital Currency Group’a hem de Genesis’e bana sıfırdan bir sermaye piyasası işi kurma fırsatı verdikleri için sonsuza kadar müteşekkirim. 2017 yılında New York’ta küçük bir ofiste toplanarak 8 kişilik bir şirket kurmuştuk ve bugün birden fazla ülkede milyarlarca satış yapan bir satış tarafı ticaret devi haline geldik.” 

Ballensweig, kısa süre sonra şirkette danışman olarak kalacağını ve “bir sonraki görevini devralmadan önce seyahat etmek, arkadaşları ve ailesiyle tatilin tadını çıkarmak için kendine biraz zaman ayıracağını,” söyledi. Daha öncesinde ise, Genesis CEO’su Michael Moro, şirketin bir geçiş döneminde olduğu gerekçesiyle görevinden istifa etmişti. 

Görünüşe göre Genesis, hızla gelişen endüstrinin içerisinde, piyasada meydana gelen kripto kışı sebebiyle sert bir darbe almış durumda. Geçtiğimiz temmuz ayında Moro, Genesis’in şu anda tasfiye ettiği Singapur merkezli kripto risk fonu şirketi Three Arrows Capital’da (3AC) yatırım riskine sahip olduğunu doğruladı. 

Piyasadaki zorlu koşullara rağmen Ballensweig, kripto ekosisteminde “kesinlikle” kalmaya devam edeceğini söyledi. Bununla birlikte Ballensweig, “bir sonraki görevim, sermaye ve bilgi akışı, ticaret ve borç verme, getiri, girişim ve kurumsal katılımcılara yerel kripto fırsatları arasında köprü kurma konusundaki uzmanlığım aracılığıyla bir sonraki büyüme döngüsünü ve ana akımı benimsemeyi kolaylaştırmaya yardımcı olmak olacak,” diye ekledi. 

9/ I am excited to share more about what I want to do next with anyone who’s interested in chatting. My line is always open and I can’t wait to continue building and learning with all of you.

— Matt Ballensweig (@MattBallen4791) September 28, 2022

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Genesis yönetici müdürü görevinden istifa etti
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!