F1 pilotu Daniel Ricciardo, kripto dünyasına dahil olma hikayesini anlattı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

McLaren’in Avustralyalı sürücüsü Daniel Ricciardo, Singapur’daki Token2049 konferasında 2022 Singapur Grand Prix öncesi Cointelegraph ile kripto alanındaki mevcudiyetini konuştu.

OKX CMO’su Haider Rafique ile birlikte konuşan Ricciardo, borsa ve McLaren Racing’in iş birliğine değindi.

Ricciardo, geçtiğimiz aylarda yeni bir OKX reklamında, McLaren MCL36 F1 yarış aracında ve kokpitte kendisine eşlik eden favori hayvanı bal porsuğu ile yer aldı. Tam da Ricciardo’ya uygun olarak esprili olan bu reklamda, kripto dünyasının görece az bilinmesine ve yaygınlık kazanmasını sağlayacak yollar aranmaya devam edilmesine vurgu yapılıyor.

This was a fun one with @okx. I wanted to take home the honey badger pic.twitter.com/pToUqgiBgK

— Daniel Ricciardo (@danielricciardo) September 28, 2022

Ricciardo, Cointelegraph’a yaptığı açıklamada kripto para dünyasını ilk olarak 2021’de keşfettiğini, alana ilgisini uyandıranların ise arkadaşları olduğunu söyledi.

33 yaşındaki pilot, kripto alanı hakkındaki bilgisini artırmaya çalışırken, kripto para piyasalarının sunduğu çeşitlendirmenin değerini fark etti.

“Bu alana o kadar çok dahil olmaya başlamıştım ki, takımımdaki bazıları ‘evet artık buna çok vakit harcıyorsun’ demeye başladılar. Bu harika bir alan ve çeşitlendirme konusunda gerçekten meraklıyım ve alan hakkında daha fazla şey anlamaya çalışıyorum.”

OKX ise McLaren ile yaptığı çok yıllık iş birliği kapsamında yaratıcı reklam girişimlerini keşfediyor. Borsa, F1 takvimindeki sonraki iki yarışta aracı giydirmeyi planlıyor. Singapur ve Japonya Grand Prix’lerinde aracın önü ve merkezinde yer alacak turuncu ve kalın OKX markasıyla, Ricciardo kripto para alanına daha çok dikkat çekileceğini düşünüyor.

Behold the MCL36 in #FutureMode.

To celebrate our partnership with @OKX we’ll be racing at the #SingaporeGP and the #JapaneseGP in a bespoke livery.

— McLaren (@McLarenF1) September 27, 2022

Cointelegraph’tan Gareth Jenkinson, F1 pilotu Daniel Ricciardo ve OKX CMO’su Haider Rafique, Singapur’daki Token2049 konferasında görüştü.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
F1 pilotu Daniel Ricciardo, kripto dünyasına dahil olma hikayesini anlattı.
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!