Binance Coin (BNB), Bu Nedenlerle 4. Çeyrekte Yatırımcıları Hayal Kırıklığına Uğratabilir!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Binance Coin’in (BNB) Eylül ayındaki performansı kayda değer değildi. Bununla birlikte, kripto listelerinde yer almasına rağmen, borsa tokeni yeni bir rapora göre diğer cephelerde hala iyi performans göstermeyi başardı. 

BNBburn’e göre, üçüncü çeyrekte (Q3) yakılan token sayısı ikinci çeyreğin tüm rekorunu aştı. Basın zamanında, 3. çeyrekte yakılan Binance Coin jetonları 2. çeyrekteki 1.976.739.87 BNB’ye kıyasla 2.040.503.56 BNB idi. 

İlginç bir şekilde, tüm bu olaylar, 3. çeyrekte kaydedilen daha düşük bir ortalama işlem fiyatına rağmen gerçekleşti. Beklendiği gibi, bu, yakılan BNB’nin değerinde önemli bir farklılığa yol açtı. 2. çeyrek değeri 626.356.129.623$, 3. çeyreğin değeri ise 562.592.435,15$ olarak gerçekleşti.

Yakılan tokenlerdeki artışa rağmen, BNB’nin biraz yardıma ihtiyacı olabilir gibi görünebilir. DeFi Llama’dan gelen ayrıntılar, Binance Akıllı Zincirindeki (BSC) Kilitlenen Toplam Değerin (TVL) 27 Eylül’deki değerinden daha düşük olduğunu gösterdi.

DeFi Llama’ya göre, Binance Coin’in TVL’si, bir önceki güne göre %1,87’lik bir düşüşü temsil eden, basın zamanında 5,25 milyar dolardı. 

binance coinbinance coin (bnb), bu nedenlerle 4. çeyrekte yatırımcıları hayal kırıklığına uğratabilir! 4

Ek olarak, düşüş yaşayan sadece BNB fiyatı değildi. Bir günlük tirajına bakıldığında da etkileyici olmaktan uzak olduğu görülüyor. Ayrıca Santiment verileri, 20 Eylül’de 358.000’e yükselen artışın 125.000’e düştüğünü gösterdi. 

Neyse ki, tüccarların BNB zincirinin NFT sektöründe en aktif olduğu görülüyordu. Zincir üstü veri platformları ayrıca BNB NFT işlemlerinin bu yazının yazıldığı sırada 1,52 milyon dolar değerinde olduğunu gösterdi.

binance coinbinance coin (bnb), bu nedenlerle 4. çeyrekte yatırımcıları hayal kırıklığına uğratabilir! 5

Fiyat Yörüngesine Hızlı Bir Bakış Şunları Gösterebilir…

Birkaç gün önce, yanma etkisinin BNB’yi 300 $ işaretine doğru yönlendirmediği gözlemlendi. Ayrıca, aynı zamanlarda, Binance Coin basın zamanı fiyatının biraz üzerinde işlem görüyordu. Peki, o zamandan beri momentum değişti mi?

Müthiş Osilatör (AO), BNB’nin momentumunun şu anda -4.3’teki değeriyle düşüşte olduğunu gösterdi. Ayrıca AO, kısa vadede yükseliş momentumunun olası olmadığını gösteren bir düşüş ikiz zirvesi olduğunu da gösterdi. 

binance coinbinance coin (bnb), bu nedenlerle 4. çeyrekte yatırımcıları hayal kırıklığına uğratabilir! 6

Göreceli Güç Endeksi (RSI) ile benzer bir sonuçtu. Dört saatlik grafiğe göre, RSI daha önce yaşadığı aşırı alım baskısına yenik düştü. 

BNB’nin tekrar tekrar destek ve direnci koruyamamasıyla, dördüncü çeyrekte fiyat artışı beklentileri oldukça düşük bir noktada olabilir. Yine de, Bitcoin (BTC) toparlanmaya yakın bir yerde düşünülemeyeceğinden, daha az kâr olacağını varsaymak çok aceleci gelebilir. Ve çoğu durumda, BNB aynı eğilimi takip ediyor. 

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
19

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance Coin (BNB), Bu Nedenlerle 4. Çeyrekte Yatırımcıları Hayal Kırıklığına Uğratabilir!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!