Balmain Paris Moda Haftası İçin NFT Üyelik Kulübünü Duyurdu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

NFT platformu MINTNFT, Paris moda haftasında XRP Ledger’la The Balmain Thread girişimini duyurdu. Bu girişim için Balmain ile ortaklık kurdu. Web3’e geçiş, Fransız markasını NFT tabanlı bir üyelik programı oluşturan ilk küresel moda evi haline getirmektedir. Üyelik ayrıcalıkları, yüz yüze etkinliklere, ödüllere ve oylama ayrıcalıklarına erişimi içermektedir. Ancak farklı üyelik türleri bulunmaktadır. Bu üyelik türlerinden bazıları bu anlara erişim hakkı elde etmektedir. Açıklamalara göre NFT üyelik programı, herhangi bir kripto bilgisi veya mülkiyeti gerektirmemektedir. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

NFT Üyelik Programı!

Balmain Web3 topluluğu, yönetmen Olivier Rousteing’in vizyonuyla yola çıkmıştır. Ayrıca bu vizyon, ‘geleceğe kesintisiz devam eden hikaye’ olarak belirtilmiştir. Açıklamalara göre topluluk, markanın NFT tekliflerini denetleyecektir. Ayrıca moda etkinliklerinde erişim özelliğini sunacaktır. Bunlar şirket içi koleksiyonlar ve etkinlikleri içerecektir. Bunlara ek olarak, sürpriz indirimler ve dijital deneyimler de sağlanacaktır.

Moda markası, Paris moda haftasının her yıl öne çıkan bir etkinliği olan Balmain’da ilk üye koleksiyonunu tanıtacaktır. Bu yıl piyasaya sürülecek olan Balmain Thread, 10.000 marka hayranına NFT erişimini açacaktır. Ayrıca bu topluluğa katılmak için herhangi bir kripto para birimine sahip olmak gerekmemektedir. Bunun dışında kripto bilgisi de gerekmez. Şirket XRP Ladger ve MINTNFT’nin bu problemleri ortadan kaldıracağını ve herkesin katılabileceğini belirtmiştir.

MINTNFT CEO’su ve kurucu ortağı James Sun, konuyla alakalı açıklama yaptı. Açıklamasında, ‘Web3’ün şirketlerin erişimin kilidini açmasına ve toplulukları için daha önce hiç olmadığı kadar zengin deneyimler sağlamasına olanak tanıyacağız. Bu yeni bir katılım dalgası sağlayacaktır. Hem moda hem de teknolojide inovasyonda lider olan Balmain, NFT’lerin ve Blockchain’in bir sonraki evrimini sunmak için mükemmel bir ortaktır’ dedi.

Fransız Moda Evi

Balman, Pierre Balmain tarafından 1945 yılında kurulmuştur. İlk kurulduğu andan itibaren, ‘yeni Fransız stili’ olarak tanınmıştır. 1945’ten beri, sürekli gelişim göstermiştir. Balmain moda markası, bu girişimle beraber Web3’e geçiş yapmaktadır. Ayrıca hayranlarına Web2’den Web3’e geçiş için yardımcı olmaktadır.

NFT’ler ve Moda

NFT’ler son dönemde oldukça moda ile beraber anılmıştır. Birçok festivalde ön plana çıkan NFT ve moda iş birlikleri fazlasıyla dikkat çekmektedir. Ayrıca son dönemde piyasaya sürülen NFT koleksiyonlarının bazıları, moda markalarını içermektedir. Bu da moda ve NFT’lerin geleceği hakkında hayranlara fikir vermektedir. Ayrıca ayakkabıdan giysilere kadar her kalıba uyarlanabilen NFT’ler, faydalarıyla beraber oldukça ilgi çekmektedir. Bu da NFT’lerde yaşanan hacim düşüklüğün geçici olacağına dair yorumları beraberinde getirmektedir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Balmain Paris Moda Haftası İçin NFT Üyelik Kulübünü Duyurdu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!