Oyun Şirketi Xterio, GameFi Platformu XPLA ile Anlaştı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Oyun ve Blockchain; iki çığ etkisi ile büyüyen devasa sektör. Her gün bir yatırım haberi ile daha gündeme taşınan bu iki sektörün oyuncuları, söz konusu iş birliği olunca oldukça sıkı ilişkilere sahip. Hem Blockchain tabanlı oyunların sayısı artıyor, hem de ekosistemine Blockchain’i entegre eden şirketlerin sayısı. Bunların arasında birbiri ile iş birliği yapanların sayısı da bir hayli artmış durumda. Son örnekte ise oyun geliştiricisi Xterio ve GameFi platformu XPLA iş birliğini duyurdu.

Oyun Sirketi Xterio GameFi Platformu XPLA ile Anlasti 1

Oyun Şirketi Xterio, GameFi Platformu XPLA ile İş Birliğini Duyurdu

GameFi sektörü son dönemde yeni katılan oyuncular ile birlikte önemli bir büyüme kat etti. Özellikle dev yatırımcıların bu alanda daha aktif hâle gelmesi ile birlikte ortaya yeni nesil çözümlerin ve ürünlerin çıkması, bu büyümeyi iyice beslemiş durumda. Bu ortaklıklara ve iş birliklerine son olarak 300 milyon dolar değerindeki oyun şirketi Xterio ve GameFi platformu XPLA da eklendi.

İlginizi çekebilir: Klaytn, Oyun Şirketleri için Gas Ücreti İndirimi Yapacak

XPLA, Güney Koreli oyun stüdyosu Com2Us’ın alt şirketi konumunda ve Xterio’nun SAFT satışı yoluyla elde ettiği 40 milyon dolarlık artışın önceki yatırımcılarından biri. Bu ortaklık sayesinde İsviçre merkezli Xterio ve XPLA, XPLA üzerine kurulu Blockchain tabanlı oyun projelerini desteklemeyi planlıyor. 

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Oyun Şirketi Xterio, GameFi Platformu XPLA ile Anlaştı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!