OpenSea, Kritik Güvenlik Açıklarını Tespit Eden Beyaz Şapkalı Hackerlara 200 Bin Dolar Ödedi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en büyük NFT pazar yeri OpenSea, kritik güvenlik açıklarını bildiren 2 beyaz şapkalı hacker’a toplamda 200 bin dolarlık ödül verdi.

Bir OpenSea sözcüsü tarafından yapılan duyuru ile 2 beyaz şapkalı hacker’a güvenlik açıklarını kendilerine bildirdikleri için ödül ödendiği doğrulandı. Ekim 2021’de başlatılan HackerOne ödül programı kapsamında çalışan hackerlar tarafından tespit edilen 2 farklı güvenlik açığı için toplamda 200 bin dolarlık ödül verildi.

HackerOne ekibiyle birlikte çalışmalarını devam ettiren NFT platformu, bulunan açıkların büyüklüğüne göre ödüller sunuyor. Düşük seviyeli hataların bulunmasına ortalama 6 bin dolar ödeme yapılırken kritik hataların bulunmasına 100 bin dolar ödeme yapılıyor.

Açığı bulan ve 100 bin dolarlık ödül için hak kazanan hacker Corben Leo konu hakkında şu açıklamalarda bulundu:

Kritik bir açık bizim tarafımızdan bulunmazsa, kötü niyetli bilgisayar korsanları bundan faydalanıp varlıkları çalabilir. Bu, OpenSea’nin web hizmetlerini ve altyapısını önemli derecede etkileyebilecek bir unsurdur.

Güvenlik açığını bildiren bir diğer hacker Nix, konu hakkında detaylı açıklama yapmaktan çekindi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
OpenSea, Kritik Güvenlik Açıklarını Tespit Eden Beyaz Şapkalı Hackerlara 200 Bin Dolar Ödedi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!