Ünlü Analist Bitcoin Için Görülebilecek En Kötü Senaryoyu Açıkladı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasası geçtiğimiz yıl genelinde verimli bir boğa sezonu geçirdi ve bu boğa sezonu, Bitcoin’in (BTC) 69 bin dolar, Ethereum’un (ETH) 4 bin 850 dolar ve genel olarak kripto para piyasasının da 3 trilyon dolar değere ulaştığı Kasım 2021’de sonlandı. Bu aşamadan sonra düşüşe geçen kripto para piyasası adına söz konusu boğa sezonunun sonunu başarılı bir şekilde tahmin eden ünlü analist Pentoshi, Bitcoin’de görülebilecek en kötü senaryoyu takipçileriyle paylaştı.

POPÜLER ANALİST FED FAİZLERİNE DİKKAT ÇEKTİ

Fed Fazileri

Kripto para piyasasında “Pentoshi” olarak bilinen ünlü ve başarılı analist, geçtiğimiz yıl boğa sezonunun sonunu başarılı bir şekilde tahmin ederek dikkatleri çekmeyi başarmıştı. Twitter’da 612 binden fazla takipçisine Bitcoin ile ilgili fikirlerini aktaran Pentoshi, ABD Merkez Bankası’nın (Fed) faiz artırımlarının Bitcoin’e büyük darbe vurduğunu ve uzun vadede de Bitcoin fiyatından umutlu olduğunu dile getirdi.

Pentoshi’ye göre faiz oranlarının yükseldiği bir ortamdan sonra bile piyasa bu duruma alışmış olacak ve Bitcoin de bağışıklık kazanacak. Ancak analiste göre Fed’den gelen riskler artacak ve Bitcoin’de de buna bağlı olarak düşüşler devam edecek.

ANALİST EN KÖTÜ SENARYOYU ÇİZDİ

Fed, faizleri 2023’te yüzde 4,6’ya çıkaracağına dair niyetini gösterdi ve şu an için Fed faizleri yüzde 3 ile yüzde 3,25 aralığında tutuyor. Faizlerin bitiş noktasına yaklaştığı dönemde analiste göre Bitcoin rahatlayacak ancak bunun öncesinde Pentoshi’ye göre Bitcoin, 12 bin dolar ile 14 bin dolar aralığında yerel dip bölgesi belirleyecek.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberde yer alan bilgiler ve tahminler, analistin kişisel görüşlerini temsil etmektedir ve kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ünlü Analist Bitcoin Için Görülebilecek En Kötü Senaryoyu Açıkladı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!