Christina Aguilera, NFT ve Metaverse için Başvuruda Bulundu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Amerikalı şarkıcı ve söz yazarı Christina Aguilera, kısa süre önce çeşitli NFT ve Metaverse ticari markaları için başvuruda bulunduğunu açıkladı. Basitçe söylemek gerekirse bu başvurular, yıldızın bir şekilde sektöre adım atma konusundaki ilgisini göstermektedir. Ticari markalar, NFT’leri, sanal konserleri ve Metaverse oyunlarını içerebilmektedir. Şu anda, ticari markaları henüz alınmamıştır. Ancak başvuru süreci devam etmektedir. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Christina Aguilera, NFT ve Metaverse için Ticari Marka Başvurusu Yaptı!

Bir ticari marka için başvuru yapıldığında, belirli mal veya hizmetleri satmak veya sağlamak istenmesi anlamına gelmektedir. Christina Aguilera’nın durumunda bunu yapmak, ticari markasını satabileceği, pazarlayabileceği ve lisanslayabileceği anlamına geliyor. Geçtiğimiz günlerde Three Wishes IP LLC (daha önce ‘gerçek hayatta’ kayıt ve performans markaları üzerinde birlikte çalıştığı), ticari markaları Amerika Birleşik Devletleri Patent ve Ticari Marka Ofisi’ne (USPTO) sundu.

Christina Aguilera ve Three Wishes’ın başvurduğu mal ve hizmetlerin detayları oldukça geniştir. Bunlar, NFT’leri, kripto varlıkları, indirilebilir sanal ürünleri içermektedir. Ayrıca sanat, avatarlar, giysiler, mücevherler ve benzer ürünler içinde çalışılmaktadır. Bunların yanı sıra, müzik performansları, müzik konserleri ve Metaverse’teki sanal görünümler gibi eğlence hizmetleri ve çevrimiçi oyunlar bulunmaktadır. Bu girişimler, şarkıcının Web3’e ilk girişimi olacaktır. Ayrıca sektöre girme isteğinin açık bir göstergesidir.

NFT ve Müzik

Son dönemde sıkça adından söz ettiren NFT ve müzik iş birlikleri, gün geçtikçe artmaktadır. Web3’te müzik oldukça önemli bir yer tutacağa benziyor. Bununla beraber müzik, Metaverse dünyalarında da aktif olarak kullanılmaktadır. Metaverse sahnelerinde verilen konserler, son dönemde oldukça rağbet görmektedir. Bununla beraber, müzik NFT’leri de son dönemde artış yaşamaktadır.

Sanatçı Hakkında

Christina Aguilera, yapımcı, oyuncu ve TV kişiliğinin yanı sıra Amerikalı bir şarkıcı ve söz yazarıdır. Aguilera şarkı söyleme kariyerine 1993 yılında başlamıştır. Ayrıca 90’ların sonunda 2000’lerin başına kadar ün kazanmıştır. 41 yaşındaki oyuncu 517 adaylıktan 228 ödül kazanmıştır. En dikkate değer olanlardan bazıları birkaç Grammy, birkaç Billboard 1 numaralı single, 4 Billboard Müzik Ödülü, 2 Brit Ödülü olarak bilinmektedir.

Ayrıca, 90 milyonun üzerinde tahmini satışla Christina Aguilera, dünyanın en çok satan müzik sanatçılarından biri olarak kabul edilmektedir. Müzik dünyasındaki bu kadar büyük başarı ile şarkıcının Web3’e neler getireceği oldukça merak edilmektedir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Christina Aguilera, NFT ve Metaverse için Başvuruda Bulundu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!