Başarılı Vasil Güncellemesinin Ardından Cardano’nun (ADA) Sosyal Medya Popülaritesinde Büyük Artış

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Piyasa değerine göre ilk 10 kripto para arasında yer alan Cardano (ADA), başarıyla gerçekleşen Vasil güncellemesinin ardından sosyal medya popülaritesinde büyük bir artış yaşıyor.

Analiz platformu Lunar Crush tarafından sağlanan veriler Cardano’ya yönelik sosyal medya ilgisindeki artışı gözler önüne serdi. Aylardır ertelenen Vasil güncellemesinin başarılı bir şekilde tamamlanmasının ardından Cardano’nun sosyal medya aktivitesinde yaşanan artışlar son zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Projenin sosyal ağlarda günlük olarak bahsedilme sayısı, son üç ayın rekoru olan 52.500 seviyesini gördü. 90 günlük sonuçlara göre ise göstergenin toplam değeri 2,3 milyonu aştı.

Verilere göre söz konusu ilgi artışının özellikle Cardano geliştirici ekibi Input Output ve Cardano CEO’su Charles Hoskinson üzerinde yoğunlaştığı dikkat çekti

Her ne kadar sosyal ilgi artmış olsa da Cardano fiyatındaki yatay hareketlilik gözden kaçmıyor. Bu veriler bize yatırımcının artan ilginin yanı sıra ayı piyasasını göz önünde bulundurarak alım satımlarında daha temkinli davranmayı seçtiğinin ipuçlarını veriyor olabilir.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Başarılı Vasil Güncellemesinin Ardından Cardano’nun (ADA) Sosyal Medya Popülaritesinde Büyük Artış
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!