Decentraland İçerik Oluşturucuları, Özel İfadeler Yaratabilecek!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Decentraland, yaratıcıları için özel İfadeleri tanıttı. Giyilebilir cihazlar gibi, içerik oluşturucular da benzersiz İfadeler oluşturabileceklerdir. Bunlar dans hareketlerinden dramatik pozlara kadar her şey olabilecektir. Ayrıca son açıklama sadece bununla kısıtlı değildir. Yaratıcılar ifadeleri Decentraland marketinde NFT olarak satabileceklerdir. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Decentraland İfadeleri Hakkında Bilinenler

Şu anda 19 temel İfade bulunmaktadır. Bu ifadeler Decentraland’taki herhangi bir oyuncu için ücretsiz olarak mevcuttur. Ancak bu temel İfadelere ek olarak, artık Metaverse’ün kendi marketinde oluşturulabilecektir. Ayrıca satılabilecek ve satın alınabilecek özel Decentraland ifadeleri bulunmaktadır.

NFT İfadeleri ilk kez bu yılın başlarında Decentraland’ın Metaverse Moda Haftası sırasında ortaya çıkmıştır. Bu etkinliğe ek olarak, ünlüler (Thalia gibi) markalı ifadeler üzerinde Decentraland ile iş birliği gerçekleştirmiştir. Şimdi, ifadeler içerik oluşturucu pazarına giriş yaptı. Bu nedenle, artık herkes ifadelerini oluşturup satabilecektir. Decentraland, içerik oluşturucuların Metaverse Müzik Festivali sırasında özel İfadelerini gösterebileceklerini duyurdu. Ek olarak, Decentraland Vakfı, etkinlik öncesinde bir ‘Emote’ (ifadeler) yarışmasına ev sahipliği yapacak. Etkinliğin detayları yakında açıklanacaktır.

Decentraland’ın Metaverse’ü

Decentraland, kullanıcıların oyun içi kripto token MANA’yı kullanarak NFT olarak arazi satın alabilecekleri bir 3D sanal dünyadır. Kar amacı gütmeyen bir kuruluş olan Decentraland’ın Vakfı tarafından denetlenmektedir. Decentraland’ın Metaverse’ü 2015’ten beri geliştirilmektedir. Ancak 2021’de, yaşanan boğa sezonuyla en yüksek popülerliğe ulaşmıştır. Nisan 2021’de Decentraland’a ait arsalar binlerce dolara satışlar gerçekleştirmekteydi. Decentraland’ın Metaverse’ü bu yıl, hepsinin merkezi Decentraland’de bulunan Samsung, Adidas ve Atari gibi markalarla ortaklık kurmuştur.

Popülerliğe ulaşmasıyla beraber, sayısız girişimleriyle adından sık sık söz ettirmektedir. Bu Metaverse dünyası zaman içerisinde NFT’lerin desteğini daha fazla kullanmaya başlamıştır. NFT’ler son dönemde yapılan ortaklıklarla beraber popülerliğini daha da güçlendirmektedir. Ancak uzun süredir devam eden kripto kışına bağlı olarak eski fiyatlarından uzakta seyretmektedir. Şu anda gerçekleşen fiyatlar son dönemin en düşük değer ve hacimlerini oluşturmaktadır.

Son olarak Metaverse dünyası, yakın zamanda bir etkinliğe ev sahipliği yapacağını açıklamıştır. Açıklamadan sonra etkinlik geçtiğimiz ay başlamış ve bu ayın ilk haftasında sona ermiştir. Taco Bell ve Decentraland, türünün ilk örneği olan bir yarışma için iş birliği gerçekleştirmiştir. Taco Bell ABD merkezli çiftlere Decentraland Metaverse’te evlenme şansı sunmuştur. Bu kapsamda nişanlı çiftler için bir yarışma düzenlenmiştir. Yarışmaya katılan ve dereceye giren yarışmacılar ilerleyen zamanlarda Metaverse dünyasında özel bir etkinlikle evlenebileceklerdir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Decentraland İçerik Oluşturucuları, Özel İfadeler Yaratabilecek!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!