Asya’nın Bankacılık Devi DBS Kripto Hizmetini Genişletiyor: 100 Bin Kullanıcıya Daha Ulaşmayı Hedefliyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Singapur’un en büyük bankalarından biri olan DBS Group, dijital borsasında sunduğu kripto hizmetini genişletiyor.

488 Milyar dolarlık varlık yöneten Asya’nın bankacılık devi DBS 23 Eylül tarihinde resmi web sitesi üzerinden yaptığı açıklamada, sunduğu kripto para hizmetinin müşteri kapsamını genişlettiğini duyurdu. Dünyanın banka destekli ilk kripto para borsası DBS Digital Exchange (DDEx) artık Singapur’daki nitelikli yatırımcılara da hizmet verecek.

Başlangıçta yalnızca kurumsal yatırımcılara, varlık yönetim şirketlerine ve DBS hazine yönetim müşterilerine hizmet veren borsa, alınan kararla birlikte nitelikli yatırımcıların da hizmetine sunulacak. Singapur’da yürürlükte olan düzenlemelere göre minimum 246.000 dolar yatırım yapılabilir varlığa sahip yatırımcılar nitelikli yatırımcı olarak kabul ediliyor. Verilere göre DBS bu hamlesiyle yaklaşık 100.000 yatırımcıyı daha hedefine almış olacak. Ayrıca yapılan açıklamaya minimum 500 dolarlık alt yatırım limiti bulunuyor.

Öte yandan Singapur mali otoriteleri, dijital varlık sektörünün gelişmesini teşvik ederken bireysel yatırımcıların kredili ve türev işlemlere ulaşmasını zorlaştırmak için yeni mevzuatlar düzenlemeyi düşünüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Asya’nın Bankacılık Devi DBS Kripto Hizmetini Genişletiyor: 100 Bin Kullanıcıya Daha Ulaşmayı Hedefliyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!