Cardano, Vasil Hard Fork Hazırlıklarını Tamamladı • Coinkolik

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cardano, gerçekleştirilecek Vasil yükseltmesi öncesinde, üç farklı kategoride yapılan ölçüm testlerinin başarılı olduğunu duyurdu.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Yükseltme öncesi hazırlıklarını başarılı bir şekilde tamamlayan şirket, ağın aktif bir şekilde geçiş yapması için gereken üç ölçümün de sağlandığını aktardı. Vasil testleri, borsalarda sağlanan likiditenin güçlendirilmesini, ana ağ bloklarının neredeyse tamamının yeni sisteme entegre olmasını ve bünyesinde barındırdığı uygulamaların işlevselliğini kapsadı.

Cardano Vasil Hard Fork Hazirliklarini Tamamladi1

Cardano’nun, Vasil Yükseltmesi Yoğun İlgi Görüyor

Şirket, kripto para borsalarının yükseltme öncesi yoğun mesai harcadığının altını çizdi. Coinbase yaptığı açıklamada, Cardano (ADA) işlemlerini geçici süreliğine askıya aldığını ve güvenlik önlemleri neticesinde yükseltmeyi destekleyeceğini bildirdi.

İlginizi çekebilir: Bitcoin Madencilik Ekipmanlarının Fiyatı Yüzde 70 Düştü

Kripto toplulukları tarafından benimsenmiş Cardano, yükseltme öncesinde yoğun ilgi gördü. Kripto piyasaları bilgi platformu Santiment‘e göre, sosyal medya kanalları aracılığıyla yükseltme hakkında yapılan paylaşımlarda yüzde 35’lik bir artış görüldü. Blockchain tabanlı merkeziyetsiz uygulamalar, Twitter üzerinden yaptıkları destek paylaşımlarıyla, yükseltmeye hazır olduklarının altını çizdi.

Bugün gerçekleştirilmesi planlanan yükseltme, Cardano’nun gerçekleştireceği en güçlü akıllı sözleşmeler güncellemesi olacak. Vasil, daha önceki yükseltme Alonzo Hard Fork’u gibi etkilere sahip olacak. Bu etkiler, daha düşük maliyet, ağda artan verimlilik, hız, güvenilirlik ve çeşitli iyileştirmeler içeriyor.

Haber Kaynağı www.coinkolik.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Cardano, Vasil Hard Fork Hazırlıklarını Tamamladı • Coinkolik
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!