Geleneksel finans kriptodan “bilinmezlik korkusuyla” uzak duruyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bloomberg Intelligence’ın kripto analistlerinden Jamie Coutts, geleneksel portföy yöneticilerini kriptoya yatırım yapmaktan uzak tutan şeyin “yanlış beyan” ve “bilinmezden korkma” olduğunu söyledi.

Avustralya Kripto Kongresi’nde Cointelegraph’a konuşan Coutts, blockchain’lerin içsel değeri olmadığına dair hala mevcut bir “yanlış beyan” olduğunu ileri sürdü.

“Bu varlık yöneticilerinin ellerinde Amazon ve Facebook gibi hisseler bulunuyor […] bu şirketler de ilk birkaç yıl gelir sağlamamıştı,” diyen Coutts, Facebook’un da ilk aşamalarda kâr getirmediğini ve içsel bir değeri varmış gibi gözükmediğini ekledi.

“Yine de burada bir ağ değeri olduğunu, ağın büyüdüğünü ve varlığın değerinin ürünü ne kadar kişinin kullandığından geldiğini anladılar.”

Yine de Bloomberg analisti, kriptoyu kullanma konusunda neden çekince olduğunu anlayamadığını söylerken, düzenleme eksikliğinin ise bir neden olmadığını düşünüyor.

“Düzenleme bunun nedeni olamaz. Yeniden belirteyim. Düzenleme her zaman endişe konusu oldu, fakat BTC düzenleniyor.”

Coutts, kriptonun vergilendirilmeye başlandığı andan itibaren düzenlenmiş bir varlık olduğunu, dolayısıyla yasal açıdan pek bir risk bulunmadığını söyledi.

Bunun yerine Coutts, çekincenin sebebinin yalnızca “bilinmezden korkma” olabileceğini, varlık yöneticilerinin kripto eğitimini göz ardı etmeleri veya bilerek tercih etmemelerinin ise kaçırılan bir fırsatı olduğunu belirtti.

Coutts, kriptoya yatırım yapmaktan çekinenlere piyasa dalgalanmasının ötesine bakamaları ve kripto paraların ortaya gerçekten ne koyabileceklerine odaklanmaları gerektiğini açıkladı.

Jamie Coutts, 17 Eylül’de Avustralya Kripto Kongresi’nde konuşuyor

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Geleneksel finans kriptodan “bilinmezlik korkusuyla” uzak duruyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!