Bitcoin 19 Bin Doların Altında Mücadele Ediyor, XRP İlk 10 Arasındaki Tek Yükselen Token Oldu!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin ve daha büyük sermayeli altların çoğu tekrar kırmızıdayken, XRP tek kazanan olarak öne çıkıyor.

Dünkü Bitcoin’deki %6’lık toparlanma, varlık şu anda 19.000 doların altına döndüğü için biraz kısa sürdü.

Çoğu alternatif madeni para, küçük günlük kayıplarla benzer bir durumda. XRP, daha büyük sermayeli altlardan tek kazanan (bir kez daha) olarak ortaya çıktı.

BTC 19 Bin Doların Altına Geri Döndü

Bitcoin geçen hafta 23.000 dolardan reddedildiğinden beri, varlıkla ilgili durum oldukça vahimdi. ABD TÜFE rakamları çıkınca birkaç bin dolar düştü ve 20.000 dolara düştü.

Bu seviye ilk başta tutulurken, bir gün sonra verdi ve bitcoin haftalardır ilk kez kendini bunun altında işlem gördü. Hafta sonunun çoğunu 20.000 dolar civarında geçirdi ve Pazar günü kısaca 20.500 dolara yükseldi.

Ancak Pazartesi günü daha fazla fiyat kaybıyla geldi ve Bitcoin üç ayın en düşük seviyesi olan 18.300 dolara düştü. Ayılar hareketi durdurdu ve daha fazla burun dalışına izin vermedi. Kripto para birimini kuzeye ittiler ve BTC dün 19.500 dolara ulaştı.

Bununla birlikte, günlük %2.5’lik düşüşün ardından şu an itibariyle tekrar 19.000$’ın altına düştü. Hal böyle olunca, piyasa değeri 360 milyar dolara düştü ve altcoinler üzerindeki hakimiyeti %39.4’e düştü.

bitcoinbitcoin 19 bin doların altında mücadele ediyor, xrp i̇lk 10 arasındaki tek yükselen token oldu! 3

XRP Tekrar Öne Çıkıyor

Manzara dün büyük ölçüde yeşildi ve neredeyse tüm altcoinler Pazartesi günkü kan banyosunun ardından etkileyici yüzdeler topladı.

Ancak şimdi çoğu sakinleşti ve hatta bazı günlük kayıpların grafiğini çıkardı. Ethereum, geçen Perşembe günü gerçekleşen Birleşmeden bu yana en zayıf performans gösterenler arasındaydı. Varlık gün içinde 1.600 dolardan 1.300 doların altına düştü. Dün yaklaşık 1.400$’a fırladı, ancak şimdi %2.5’lik bir düşüş onu 1.300$’ın biraz üzerine geri itti.

Binance Coin, Cardano, Solana, Dogecoin, Polkadot, Shiba Inu ve TRON da bugün hafif kayıplar yaşıyor. MATIC ise %5 değer kaybetti.

Buna karşılık, Ripple’ın yerel tokeni, belki de şirketin SEC’e karşı yasal savaşındaki en son gelişmelerden güç alarak gösteriyi çaldı. XRP şimdi, %5 artışla 0,4 dolara yükselen yeşildeki tek büyük sermayeli altcoin oldu.

Bununla birlikte, kripto piyasa değeri günde 25 milyar dolar azalarak 920 milyar dolara düştü.

bitcoin

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
38

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin 19 Bin Doların Altında Mücadele Ediyor, XRP İlk 10 Arasındaki Tek Yükselen Token Oldu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!