Huobi Açıkladı: Güney Amerika’da da Nakit ile Kripto Para Alınabilecek

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından Huobi Global, artık Latin Amerika’daki kullanıcılarının da itibair para karşılığında kripto para alabileceğini açıkladı.

Huobi tarafından yapılan açıklamaya göre bu yeni hizmet Brezilya, Meksika, Kolombiya, Şili, Peru ve Uruguay’daki kullanıcıları kapsıyor.

Bu ülkelerdeki Huobi kullanıcıları artık borsada kredi, banka kartı ve diğer ödeme seçenekleri dahil olmak üzere çeşitli alternatiflerle işlem yapabilecekç

Bundan kısa bir süre önce Bybit ve MetaMask gibi diğer kripto para şirketleri de Latin Amerika’daki kullanıcılara itibari para ile işlem yapma imkanı sunmaya başlamıştı.

Huobi Global ayrıca mayıs ayından Latin Amerika’daki Bitex adlı kripto para borsasını satın aldı. Halihazırda Arjantin, Şili ve Paraguay’da hizmet veren borsa, yakın gelecekte Peru ve daha farklı bölgelerde de hizmet vermeyi planlıyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Huobi Açıkladı: Güney Amerika’da da Nakit ile Kripto Para Alınabilecek
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!