Coinbase, Ethereum Name Services (ENS) ile Ortaklığını Duyurdu: Alan Adları Ücretsiz Olarak Sunulacak

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Coinbase, kullanıcılara ücretsiz olarak sunulacak Web3 alan adları için Ethereum Name Services (ENS) ile ortalık kurduğunu açıkladı.

Coinbase resmi Twitter adresi üzerinden paylaşılan gönderide, kullanıcılara ücretsiz şekilde sunulacak “cb.id” alan adları için ENS ile ortaklık kurduklarını açıklandı. Yapılan açıklamaya göre Coinbase cüzdan uygulamasından bir uzantı olarak erişim sağlanabilecek bu özellik her Coinbase kullanıcısı tarafından ücretsiz olarak talep edilebilecek. Web3 kavramını herkes için daha erişilebilir hale getirmeyi amaçlayan bu özelliğin önümüzdeki günlerde kullanıma açılması bekleniyor.

Coinbase tarafından yapılan açıklamanın detayları ise şu şekilde:

Coinbase kimliklerinizi talep edin! Web3 profilinizi oluşturmak, başkalarıyla işlem yapmak ve arkadaşlarınızı takip etmek için mevcut .eth adresinizi veya yeni cb․id’inizi Coinbase cüzdan üzerinden bağlayabilirsiniz.

Söz konusu cb.id alan adlarının ENS protokolüne kayıtlı olarak çalışacağı biliniyor. Merkeziyetsiz bir kimlik altyapısı sunan bu yenilik “alt alan adı” olarak nitelendiriliyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Coinbase, Ethereum Name Services (ENS) ile Ortaklığını Duyurdu: Alan Adları Ücretsiz Olarak Sunulacak
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!