Ethereum 1.300 Doları Aşarken Tasfiyeler 420 Milyon Doları Aştı!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Küresel kripto piyasası geçen gün %6 daha düşerken Ethereum’da bu düşüşten nasibini alanlardan biri oldu. Kümülatif piyasa değeri büyük ölçüde daralarak 912.3 milyar dolara geriledi. Bununla birlikte, 24 saatlik işlem hacmi %65 gibi büyük bir artışla 81,1 milyar dolara yükseldi. Bu arada, Bitcoin ve Ethereum gibi en büyük kriptolar sırasıyla %6 ve %10 düştü.

ethereumethereum 1.300 doları aşarken tasfiyeler 420 milyon doları aştı! 2

Ethereum Birleşme Sonrası Büyük Tasfiyeyle Karşı Karşıya

Geleneksel piyasa ile makroekonomik koşullar arasındaki korelasyon, yatırımcılar arasında korkunun artmasında büyük rol oynamıştır.

Piyasa endeksleri kırmızı endeksleyicileri yazdırırken, yatırımcılar son 24 saat içinde paralarının büyük bir kısmını kaydırdı. Coinglass’a göre, 124 binden fazla yatırımcı, son 24 saat içinde kripto pazarından 420 milyon dolardan fazla fonu tasfiye etti.

10 milyon dolarlık en büyük tek tasfiye Bitmex borsasında gerçekleşti.

Bu arada veriler, en büyük ikinci kripto para birimi olan Ethereum’dan 161 milyon doların üzerinde tasfiye edildiğini gösteriyor. ETH, son 24 saat içinde tasfiye miktarına öncülük etti. Ancak bu, tarihi Ethereum birleşmesinden hemen sonra beklenmiyordu.

ETH fiyatları geçtiğimiz gün yaklaşık %10 düştü. ETH, ortalama 1.309 $ fiyatla işlem görüyor. 1,289 dolardan işlem görmek için çok önemli 1,3 bin dolar fiyat seviyesinin altına düşmeye devam etti. Ancak 24 saatlik işlem hacmi %101 artarak 20,6 milyar dolara ulaştı.

Ethereum fiyatları son 7 gün içinde yaklaşık %25 düştü, bu da en çok beklenen Ethereum Birleşmesinin ortasında ve sonrasında.

BTC Son 7 Günde %16 Düştü!

En büyük kripto para birimi olan Bitcoin de aynı dönemde %6 düştü. BTC, basın zamanında ortalama 18.745 $ fiyatla işlem görüyor. Bununla birlikte, 24 saatlik işlem hacmi de %60 artarak 39,7 milyar dolara ulaştı.

Verilere göre, son 24 saat içinde Bitcoin’den 120 milyon dolardan fazla fon taşındı.

Pazardaki bu büyük düşüşün ortasında, Helyum fiyatları son 24 saat içinde %3 oranında değer kazanmayı başardı. Basında, ortalama 4,66 $ fiyatla işlem görüyor.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
24

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum 1.300 Doları Aşarken Tasfiyeler 420 Milyon Doları Aştı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!