Tommy Hilfiger, Moda Haftası Katılımcılarına NFT Hediye Etti!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Popüler moda markası Tommy Hilfiger, halihazırda NFT sektöründe de tanınmaktadır. Marka, New York Moda Haftası’nda (NYFW), konuklara bir sürpriz yaptı. Sürpriz kapsamında katılımcılar, Tommy Hilfiger’ın ikonik stilinin NFT’lerini ücretsiz bastı. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Tommy Hilfiger Ücretsiz NFT Dağıttı!

Moda markası, defile ziyaretçilerinin Web3 eğlence platformu Rove’u kullanarak ücretsiz bir NFT basmalarına olanak sağladı. Açıklamalara göre, tüm konukların markayı Polaroid klasiği tarzında tasvir eden ‘Tommy Factory’ NFT’leri basmalarına izin verilmiştir. Ayrıca katılımcılar, ekli öğenin gerçekliğini doğrulamak için cep telefonlarını bir NFC etiketine bağlamıştır.

NFT koleksiyonu, defilenin duvarlarındaki tasarıma entegre edilmiştir. Tüm konuklar telefonlarına basit bir dokunuşla NFT’lerini basabildiler. Ayrıca NFT’leri basma işlemi Blockchain bilgisi gerektirmemiştir. Son gelişme, büyük moda markalarının fiziksel ve dijital dünyalarını birbirine bağlamak için pazarlar ile nasıl iş birliği yapabileceğinin bir örneğidir. Ayrıca şirket, bu girişimin işletmelerin yenilikçi bir şekilde yeni kitlelere ulaşmasını sağlayacağını belirtmiştir.

Şirket, defileyi Andy Warhol’un Fabrika kopyasına benzeyecek şekilde tasarlamıştır. Amaç ‘Tommy Factory’ adında bir moda buluşması yaratmaktır. Ayrıca Hilfiger, New York’un yaratıcılığını da kutladı. Dahası markanın bir sonraki etkinliği olan Futuremakers’ın Sonbahar 2022 kampanyası için planladığı bir profil oluşturma fırsatını kullanmıştır.

Moda Dünyasında NFT!

NFT’ler ortaya çıkmasıyla beraber, NFT pazarına girişini duyuran bir marka olmadan neredeyse bir hafta bile geçmemiştir. NFT’lerin moda endüstrisi için dikkate değer kullanım alanları bulunmaktadır. Ayrıca, markalar tüketicilere NFT verdiğinde, müşterilerinin artık ürünü satın aldıklarına dair kanıtları vardır. Adidas, popüler NFT koleksiyonu Bored Ape Yacht Club (BAYC) ile iş birliği yapmıştır. Ortaklık, Adidas ayakkabı sahiplerine aldıkları ürünlerin hem fiziksel hem de dijital versiyonlarına erişim sağlamayı amaçlamaktadır.

Moda NFT’leri, sahiplerine oldukça ayrıcalık sağlayabilir. NFT’ler, diğer dijital varlıkların aksine, alıcılar ve satıcılar tarafından Blockchain’den takip edilebilmektedir. NFT’lerin modada benimsenmesi fiziksel alanın ötesine geçmektedir. Tüketicilere moda endüstrisinin ‘fijital’ bir deneyim dediği olguyu sunmaktadır. Bununla birlikte, moda NFT ekosisteminin yaratıcılar ve tüketiciler arasında daha belirgin hale getirilmek isteniliyor. Bu kapsamda sektörün daha kat etmesi gereken uzun bir yol vardır.

Şirketler, NFT çılgını müşterilerine hitap etmek için daha fazla dijital deneyim sağlamanın yollarını araştırmaya devam ediyor. NFT’nin yükselişi ile moda markaları, teknoloji konusunda daha bilgili hale gelen, büyüyen yeni nesil alıcılardan yararlanabilecektir. Araştırmalara göre yeni nesil, yaşam tarzlarını tamamlamak için dijital koleksiyonları takip etmektedir. Moda markaları için NFT’leri kullanmak kaçınılmaz görünüyor. Ayrıca devam eden dijital dönüşüm, sektörün gelecekte dahada ilerleyeceğiniz bir göstergesidir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Tommy Hilfiger, Moda Haftası Katılımcılarına NFT Hediye Etti!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!