Son Ethereum PoW Bloğu F2Pool Tarafından Çıkarıldı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum Blockchain ağı Merge yükseltmesini başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. Bu yükseltme ile birlikte Ethereum için madencilik dönemi resmî olarak sonlandırılırken, yeni PoS döneminin de ilk adımı atılmış oldu. Ethereum’un PoS‘a geçişinde oluşturulan son blokta ise madencilik şirketi F2Pool‘un imzası dikkat çekti.

Son Ethereum PoW Blogu F2Pool Tarafindan Cikarildi 1

F2Pool Son Ethereum PoW Bloğunu Çıkardı, EthereumPoW’a Geçti

Ethereum Blockchain ağı kısa bir süre önce gerçekleşen Merge sonrası PoS konsensüsü ile yoluna devam ediyor. Ancak birçok madencilik şirketi ve mini madencilik rig’leri boşa düştü. Bu noktada madencilik faaliyetlerine devam etmek için yeni bir yol çizmiş durumda: EthereumPoW.

Ethereum’un PoS’a geçişine karşı çıkmasıyla başlayan EthereumPoW’un doğuşu, proje ekibinin 1 saatlik mainnet geri sayımını başlatması üzerine başlayacak. Bu noktada EthereumPoW’u destekleyen birçok madencilik şirketi bulunuyor. ETHW hesabından atılan tweet’e göre, F2Pool, Poolin ve BTC.com gibi büyük havuzlar, planlı bir hard fork’un ardından başlaması beklenen ETHW madenciliğini destekleyecek. Bu madencilerin arasında Nanopool’un da katılacağını belirtelim. ETHW’yi listelen havuzların tam listesine erişmek için buraya tıkabilirsiniz (liste aktif olarak güncellenmekte).

İlginizi çekebilir: Ethereum Merge Sonrası Gas Ücretlerinde Artış Yaşanıyor

Bu noktada ortaya çıkan ETHPoW fork’u ile birlikte yeni bir token da ortaya çıkacak. Ethereum Classic (ETC) benzerinde olduğu gibi yeni çıkacak olan token’ı birçok borsa hâlihazırda destekleyeceğini açıkladı. Projenin nasıl yönlendirileceği ise merak konusu.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Son Ethereum PoW Bloğu F2Pool Tarafından Çıkarıldı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!