Nolcha Shows, Metaverse ile New York Moda Haftasında!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Moda tasarımcısı Nolcha Shows, New York moda haftası için sanal gerçeklik temalı bir moda etkinliğine ev sahipliği yapacak. Etkinlik Dünya Ticaret Merkezi’nde gerçekleştirilecektir. Ayrıca kullanıcılara Metaverse dünyasına erişim şansı sağlayacaktır. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Nolcha Shows, VR Teknolojisiyle New York Moda Haftasında!

Etkinliğe katılanlar, AR (artırılmış gerçeklik) ve VR (sanal gerçeklik) gibi çığır açan teknolojileri kullanarak Metaverse hissine sahip olacaklar. İki gün sürecek Web3 etkinliği Dünya Ticaret Merkezi’nde gerçekleşecektir. Nolcha Shows’un kurucu ortağı Arthur Mandel, bu etkinliğin olağan Web3 etkinliklerinden farklı olacağını söyledi.

Mandel’e göre etkinlik, Web2 ve Web3 arasındaki boşluğu doldurmayı hedeflemektedir. Böylece bir arada var olmalarını hedeflemektedirler. Açıklamalara göre defileye sadece davet edilen katılımcılar katılabilecektir. Ayrıca sınırlı sayıda kişi bulunacaktır. Ancak Mandel, VR gibi Web3 teknolojileriyle herkesin etkinliğin keyfini çıkarmasına olanak sağlayacağını söyledi. Katılımcılar, AR yardımıyla podyumda farklı kıyafetlerin nasıl göründüğünü görebilecekler. AR ile, genellikle zaman alıcı ve stresli olan fiziksel olarak kıyafetlerini değiştirmeleri gerekmeyecektir. Bu teknoloji, moda endüstrisinde geleneksel olarak mevcut olandan daha fazla yaratıcılığa izin vermektedir.

Çeşitli hazır giyim Web3 markalarının yer aldığı defile 13 Eylül’de Türkiye saatiyle 21:00’te başladı. Ayrıca 15 Eylül günü saat 19.00’de panel tartışmaları olacaktır. Bu, katılımcıların Web3 teknolojisinin moda endüstrisini nasıl etkilediği hakkında fikir alışverişinde bulunmalarına olanak sağlayacaktır.

Moda Sektörü ve NFT Sektörü

NFT’ler, yatırımcıları belirli faaliyetler için sürekli olarak ödüllendirmek ve teşvik etmek için yeni bir katılım kanalı sunmaktadır. Ayrıca NFT’ler sayesinde şirketlerin, kullanıcıların istemediği içerikleri oluşturmak için reklamlara milyonlarca dolar harcamasına gerek bulunmamaktadır. Bunun yerine Web3, bireylere kendi içeriklerini kontrol etme yetkisi vermektedir. Bu markaların, müşterileri kazanması için kullanıcılarına değer sağlaması gerektiği anlamına gelmektedir.

Organizatörlere göre Nolcha Shows, kullanıcılar için ilgi çekici ve heyecan verici bir deneyim yaratacaktır. Katılımcılar Metaverse’ün neyle ilgili olduğu konusunda ilk elden bir deneyime sahip olacaklardır. Ayrıca etkinlik, moda endüstrisini değiştirebilecek Web3 teknolojisinin çeşitli kullanım örneklerini sergilemeyi de amaçlamaktadır. Bu etkinlikten sonra daha fazla moda şovu olaylarını Metaverse’e taşıyacaktır.

Moda sektöründe bulunan markaların Metaverse ve NFT gibi Web3 uygulamalarını kullanmaları gelecek için oldukça önemlidir. Son yılların en gözde teknolojilerine giriş yapan markalar, bu teknolojilerin avantajlarından sonuna kadar faydalanmak istemektedir. Ayrıca u teknolojiler, hem kullanıcılar hem de şirketler için büyük olanaklar sağlanmaktadır.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Nolcha Shows, Metaverse ile New York Moda Haftasında!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!