Infinity Exchange tohum turunu tamamladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Merkeziyetsiz finans alanında kurumsal düzeyde sermaye verimliliği sağlayan platform Infinity Exchange, DeFi için kurumsal kabulü artırmak amacıyla 4,2 milyon dolarlık tohum ​​turunu tamamladığını duyurdu.

Infinity Exchange, DeFi aracılığıyla yatırımcılara sağlanan fırsatlara odaklanarak geleneksel finanstan ayrılan eski Morgan Stanley yöneticisi Kevin Lepsoe tarafından yönetiliyor.

Kurucu, DeFi 2.0’ın bir sonraki iterasyonunun güçlü ekonomik temellerini atabilmek için kurumsal yatırımın oldukça önemli olduğunu söylüyor.

Lepsoe’ya göre sabit, değişken veya tam oranlı ürün paketine erişimle beraber kurumsal yatırımcılar için daha güvenli fırsatlar ve bireysel yatırımcılar için ise oranlarda eşitlik olacak.

“Güzel olan şu ki, bireysel yatırımcılar artık kurumsal yatırımcılarla aynı piyasalara erişebileceklerini bilmenin rahatlığını yaşayacak.”

Lepsoe ayrıca DeFi 1.0 alanındaki büyük düşüşün, değişken oranlı ve sabit oranlı piyasalar arasındaki kopukluktan kaynaklandığını vurguluyor. Bu gibi durumlarda da sermaye akışı kolay olmaz ve piyasaların birbiriyle birlikte çalışması engellenmiş olur.

Infinity, söz konusu tohum turundan elde edilen fonları, sabit ve değişken oranlı piyasaların yanı sıra vadeli işlemler ve spot ticaret piyasaları da dahil olmak üzere ürün tekliflerini geliştirmek için kullanmayı planlıyor.

Infinity, sabit ve değişken faiz oranlarına sahip bir finansal piyasa protokolü gibi geleneksel finans (TradFi) unsurlarını sağlayarak, büyük kurumları alışılmadık olmadıkları alana adım atmaya teşvik ediyor. Lepsoe Cointelegraph’a yaptığı açıklamada tüm bunların, mevcut DeFi protokollerinin bazı eksikliklerini telafi etmeye yardımcı olduğunu söyledi.

“Ürün özelliklerini entegre ederek ve daha verimli teminat yönetimi sunarak, daha fazla oyuncunun piyasalara erişmesini ve daha önce mümkün olmayan birçok yeni yolla alım satım yapmasını sağlıyoruz.”

Bu gelişme, kurumsal yatırımcıların merkeziyetsiz finansa duymaya başladığı ilgiyle beraber ortaya çıkıyor. Bazı anketler ise kurumsal yatırımcıların yaklaşık yüzde 8’inin, kriptonun önümüzdeki 10 yıl içinde geleneksel yatırımları geçeceğine inandığını gösteriyor.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Infinity Exchange tohum turunu tamamladı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!