Rockstar Games’in kurucu ortağı, blokzincir alanına geçiş yapıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD merkezli video-oyunu yapımcısı Rockstar Games’in kurucu ortağı ve kreatif lideri Dan Houser, blokzincir tabanlı oyunlar geliştiren Revolving Games’in 13,2 milyon dolarlık yatırım turuna katılmasının hemen ardından şirketin danışma kuruluna dahil oldu. Web3 entegrasyonlu oyunlar geliştirmek için bugüne kadar 20 milyon doların üzerinde fon toplayan Revolving Games’in, güncel olarak 100 civarında çalışanı olduğu ve iki stüdyodan oluştuğu biliniyordu.  

Aktarılan detaylara göre; şirket çalışanları, şu anda 2 ayrı oyun üzerinde çalışıyor. Bu oyunlardan birinin, resmi lisanslı ve çok oyunculu çevrim içi Battlestar Galactica olduğu biliniyor. Diğerinin ise Nintendo klasiklerinden ilham alan bir rol yapma oyunu olan Skybourne Legacy olduğu ifade ediliyor.  

Dan Hauser, daha çok Rockstar’da yaptığı çalışmalarla tanınıyor

Diğer yandan; Dan Houser, geçmişte daha çok kurucu ortağı olduğu Rockstar Games’de yaptığı çalışmalarla ün kazandı. Oyun dünyasının ünlü ismi, Rockstar’da 2020 yılının Şubat ayındaki ayrılışına kadar geçirdiği süre boyunca GTAV ve Red Dead Redemption 2 gibi birçok popüler oyunun yazarları arasında görev aldı ve bu oyunların geliştirilme sürecine liderlik etti. Houser ayrıca, şirketten ayrılışının ardından Absurd Ventures isimli bir girişim şirketi de kurdu.  

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Rockstar Games’in kurucu ortağı, blokzincir alanına geçiş yapıyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!