Starbucks Odyssey Duyurusuyla Web3’e Tam Giriş Yaptı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

12 Eylül itibariyle Starbucks, Blockchain projesi Polygon ile ortak olduğunu duyurdu. Ayrıca şirketin Starbucks Odyssey adlı Web3 teknolojisinin hayata geçirildiğini bildirdi. Web3 platformu Starbucks Odyssey, Starbucks üyelerine ve şirketin ABD çalışanlarına, NFT varlıkları kazanma fırsatı sağlayacaktır. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Starbucks, Odyssey Platformunu Duyurdu!

Bu yeni girişim sayesinde, ABD’deki Starbucks sadakat programı müşterileri ve çalışanları, NFT biçiminde dijital tahsil edilebilir pullar toplayıp satın alabileceklerdir. Pullar, dışarıdaki sanatçılar ve Starbucks ortakları tarafından ortaklaşa üretilen tanınmış Starbucks sanat eserlerine sahip olacaktır. Sınırlı sayıda üretilen pullar kredi kartı ile satın alınabilecektir. Yani, hiçbir Bitcoin veya kripto cüzdanı gerekli olmayacaktır. Ayrıca Starbucks Odyssey deneyimi, üyelerin bu yeni teknolojiyi kullanması ve Starbucks sadakatlerini talep etmesi için eğlenceli ve basit bir yöntem haline getirmektedir.

Uygulamaların kullanıcıları, Starbucks Odyssey deneyimiyle etkileşime geçmek için mevcut ödül programı kimlik bilgilerini kullanarak web uygulamasında oturum açacaktır. Orada, kullanıcılar Starbucks veya genel olarak kahve hakkındaki bilgilerini artıracak etkileşimli oyunlar oynanabilecektir. Ayrıca görevleri tamamlamak gibi Starbucks tarafından seyahatler olarak adlandırılan çeşitli etkinlikler bulunacaktır. Üyeler, bu maceraları tamamladıklarında NFT’ler şeklinde dijital hazineler elde edebileceklerdir. Ayrıca kullanıcılar özel etkinliklere davetler, türünün tek örneği ürünler ve sanatçı iş birlikleri de dahil olmak üzere sürükleyici kahve deneyimlerine erişebilecektir.

Bugünden itibaren Starbucks müşterileri, Starbucks Odyssey deneyimine özel bir davetiye almak için bekleme listesine katılabilecektir. Şirket, platformun bu yılın sonunda aktif olacağını açıkladı. Starbucks’ın sadakat, strateji ve pazarlamadan sorumlu başkan yardımcısı Ryan Butz açıklama yaptı. Açıklamasında, ‘sürdürülebilirlik hedeflerimiz ve taahhütlerimizle uyumlu teknolojiyi kullanarak Starbucks Odyssey’i oluşturmak en büyük önceliğimizdir. Polygon’un hızlı, düşük maliyetli ve karbon nötr ağının ilk dijital topluluğumuz için mükemmel bir temel olduğunu değerlendirirken çok düşünceli ve kapsamlı bir yaklaşım izledik’ dedi.

Sınırlı Üretim NFT’ler Olacak!

Mobil cihazlarla uyumlu Starbucks Odyessy web uygulamasında sınırlı sayıda NFT’ler de satılacaktır. Şirketin açıklamalarına göre, NFT tasarımları hala devam etmektedir. Bu nedenle NFT’lerinin ne kadara mal olacağını veya piyasaya sürüldüğünde ne kadarının mevcut olacağını henüz açıklamaya hazır değildir. Bununla birlikte, farklı NFT’ler, kıtlıklarına bağlı olarak bir puan değerine sahip olacaktır. Ayrıca Starbucks Odyessy üyeleri tarafından piyasada satın alınabilecektir. En önemlisi mülkiyeti Blockchain’de doğrulanabilecektir.

Polygon’un kurucu ortağı Sandeep Nailwal, Starbucks’ın Web3 başlangıcı için en iyi platform olduklarını belirtti. Açıklamalarına göre, Polygon Starbucks için bariz bir seçimdir. Çünkü her iki kuruluş da çeşitliliğe, erişilebilirliğe ve sürdürülebilirliğe yüksek değer vermektedir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Starbucks Odyssey Duyurusuyla Web3’e Tam Giriş Yaptı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!