Paul Walker’ın ikonik otomobili NFT olarak satışa çıkıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GT-A International, 2013 yılında hayatını kaybeden ünlü aktör Paul Walker’ın “Hızlı ve Öfkeli” filminde kullandığı mavi renkteki ikonik otomobilin NFT olarak satışa çıkacağını duyurdu. “Eşsiz” olarak nitelendirilen Nissan Skyline GT-R R34 model otomobilin fiziksel versiyonunun da NFT’siyle birlikte satılacağı ifade edildi. Araç, serinin dördüncü filmi için özel olarak üretilmişti. Otomobilin tasarım çalışmalarında Paul Walker’ın kendisi de aktif rol almıştı. Özel tasarım bir iç mekana sahip olan aracın koltukları, film çekimlerinde Paul Walker’ın rahat oturabilmesi için özel olarak ayarlanmıştı.  

Aktarılan detaylara göre; aracın fiziksel ve NFT versiyonu, bir dizi diğer orijinal dijital ürünle birlikte satışa çıkacak. Satışta, özel koleksiyonlar ve hayranlar için hazırlanmış ürünler de yer alacak. NFT versiyon ise aracın on binlerce fotoğraf ve lazer taramalarıyla oluşturulan üç boyutlu modelini içerecek. Modelde, iç mekandaki ince ayrıntılardan otomobil motoruna kadar pek çok ayrıntı bulunacak.  

Paul Walker, 2013 yılında trafik kazası sonucu hayatını kaybetmişti

Öte yandan; ABD’li aktör Paul Walker, 30 Kasım 2013 tarihinde Kaliforniya’da geçirdiği bir trafik kazası sonucu 40 yaşındayken hayatını kaybetmişti. Özellikle “Hızlı ve Öfkeli” serisiyle tanınan ünlü aktör, filmlerde birçok ikonik araç ile seyirci karşısına çıkmıştı. Walker’ın, kişisel hayatında da bir otomobil tutkunu olduğu biliniyordu. 

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Paul Walker’ın ikonik otomobili NFT olarak satışa çıkıyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!