Square Enix, Oasys ile Blockchain Oyunlarını Geliştirecek!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir Japon oyun geliştirme şirketi olan Square Enix, Oasys Blockchain’de yeni oyunlar geliştirmek için Oasys’e ile ortaklık kurdu. Ortaklık kapsamında kullanıcı katkılarını kullanmanın fizibilitesini ortaklaşa araştırmak için Blockchain oyunları geliştirileceği açıklanmıştır. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Square Enix, Oasys Blockchain’de!

Square Enix, daha iyi deneyimler yaratmaya ve Blockchain oyunlarını şekillendirmeye odaklanan Oasys Blockchain’e katılan son büyük oyun yayıncısı olacaktır. Şirket, yakın zamanda 173 milyondan fazla kullanıcıyla Final Fantasy oyunu yayınlamıştır. Square Enix bu yılki ilk çeyrek kazanç raporunda, kendi token’larını çıkarmaya, yönetmeye ve yatırım yapmaya adanmış bir şirket kurmayı planladığını duyurdu. Ayrıca şirket, Nisan 2022’de kendi Blockchain eğlence iş birimini başlatmıştır. Oasys, oyun topluluğuna oluşturulmuş, kullanıcılara hızlı işlemler ve sıfır gas ücreti sağlayan Blockchain olarak tanımlanmaktadır.

Oasys Direktörü Daiki Moriyama ortaklık hakkında açıklama yaptı. Açıklamasında, ‘Square Enix gibi saygın ve hırslı bir oyun şirketi ile ortak olmak güzel. Bu ortaklık Blockchain oyunlarını kitlelere ulaştırmak için kolektif misyonumuzu hızlandırmamıza yardımcı olacaktır. Blockchain eğlencesi için büyümenin bir sonraki aşamasını oluşturmaya yardımcı olurken, yeni deneyimler ve tüm geçmişlerden oyun hayranlarını güçlendirecektir’ dedi.

Blockchain oyunları geliştirmeye odaklanan Japonya ve Singapur merkezli bir şirket olan Oasys, temmuz ayında bir kripto para birimi liderinden 20 milyon dolarlık yatırım aldığını açıklamıştır. Haziran ayında Oasys ve Consensys, daha iyi bir uçtan uca Blockchain oyun deneyimi yaratmak için stratejik bir ortaklık kurmuştur. Oasys, token’larını bazı kripto para borsalarından birkaçında aktif olarak listelemektedir. Ayrıca geleneksel oyun IP’lerini zincire getirerek Blockchain oyunlarında öncülük etmektedir.

Oyun ve Web3 Bağlantıları

Oyun sektörü Blockchain’lerde geliştikçe hem oyuncuların hem de yatırımcıların dikkatini çekmektedir. Zaman geçtikçe oyunlar kendi para birimlerini ve NFT koleksiyonlarını daha çok çıkaracaktır. Ayrıca Web3 dünyasına geçişte önemli bir rol oynayacaktır. Bu oyunlar son zamanlarda geleneksel oyunlara kıyasla daha çok ilgi görmeye başlamıştır. Geleneksel oyunlar, oyuncuların oyunu geliştirebilmeleri ve hatta oyundan tamamen keyif alabilmeleri için paralarını harcamalarını gerektirmektedir. Ayrıca oyuncuların oyunları sürekli olarak oynamaya devam edebilmeleri için makinelere sürekli para atmalarını gerektirmekteydi. Bir oyun NFT’leri entegre ederse, oyunculara oyun içi varlıkları satın alma ve satma fırsatı verecektir. Bu, kullanıcıların oyunu oynayarak para kazanabilecekleri anlamına gelmektedir.

Oyna kazan modeline aşina olanların iyi bildiği gibi, bu tarz gelişmeler oyunculara para kazandırmaktadır. Oyunlar bu şekilde daha fazla oyuncuya ulaşabilmektedir. Ayrıca oyun içi paralarını geliştirerek, ekosistemde ki potansiyel yatırımcıları da çekebilmektedir. Bu uzun vadede hem oyunun gelişimi hem de yerel token’ı için oldukça önemli bir detaydır.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Square Enix, Oasys ile Blockchain Oyunlarını Geliştirecek!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!