Frank DeGods ve Y00ts Ekibi Sorunlardan Dolayı Süre İstedi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Basım gecikmeleri, NFT Twitter’dan gelen eleştiriler ve dahili hataların ardından, yaratıcı Frank DeGods da dahil olmak üzere y00ts ekibi geçici olarak Twitter’dan ayrıldığını açıkladı. Açıklamalara göre ekip, organizasyonel konulara odaklanmayı ve projenin tüm yönlerini iyileştirmeyi amaçlamaktadır. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Frank DeGods ve Y00ts Ekibi Twitter’dan Uzaklaşacak!

Bugün erken saatlerde, y00ts NFT kurucusu Frank DeGods beklenmedik bir duyuru yaptı. İçerik oluşturucu, birkaç günlüğüne Twitter’dan uzak olacağını açıkladı. Ayrıca y00ts ekibinin geri kalanının da Twittar’dan belli bir süre uzak kalacağını belirtti. Ancak organizasyon, ‘netlik ve hesap verebilirliğe yenilenmiş bir odaklanma ile geri döneceğine’ dair söz verdi. Y00ts’nin yaratıcısının, Twitter duyurusuna karışık tepkiler geldi. Bazı koleksiyoncular projeye sadık kalacağına söz verdi. Ancak bazı kullanıcılar öfkeyle y00ts basım sorunlarının altını çizerek, problemlerin daha da artacağını belirtti.

Sonuç olarak Twitter NFT topluluğu, sosyal medya aracılığıyla aktif kalmanın önemini yinelemektedir. Yine de tüm gözler üzerlerindeyken Frank DeGods ve ekibi y00ts’nin Twitter’a ara vermesi ilginç olarak karşılanmıştır. Bununla birlikte, proje bol miktarda başarıya sahip olmaya devam etmektedir. Örneğin, ilk y00ts NFT koleksiyonu (kabul edilen burs başvuru sahipleri için), lansmandan 24 saat sonra işlem hacminde 190 bin SOL’a ulaşmıştır.

Ekip Baskıyı Kaldıramadı!

Y00ts basımı y00ts takımına stres yaratmış olması şaşırtıcı değildir. Uzun zamandır beklenen NFT koleksiyonu, piyasaya sürülmeden önce şaşırtıcı sorunlar yaşamıştır. İlk olarak, ilk çıkışları bir ‘engelleyici hata’ nedeniyle ilk tarihten 24 saat sonra gerçekleşmiştir. Ardından, bekleme listesine alınan kullanıcılar da diğer dahili hatalar nedeniyle beklemek zorunda kalmıştır.

Frank DeGods’un Twitter gönderilerine göre, y00ts ekibinin benzer olaylardan kaçınmak için organizasyonel becerileri üzerinde daha fazla çalışması gerekiyor. Kurucu yakın tarihli bir tweet’te, Dustie’nin t00bs basımı için yaptığı çekilişe katılan her koleksiyoncuya geri ödeme sözü verdi. Duyuru kısaca, ekibin önümüzdeki birkaç gün için Twitter’dan uzak olacağını belirtmektedir.

Problemler Ardı Ardına Geldi!

İlk olarak geçen ayın son günü bir anda projenin kurucusunun ve ekibin Twitter hesapları askıya alınmıştı. Twitter, Y00ts ve daha geniş ekibinin üyeleriyle birlikte resmi DeGods NFT hesaplarını askıya aldı. Askıya alma, aktif olarak ne olduğunu anlamaya çalışan DeGods NFT topluluğu için büyük bir şok oldu. Ardından uzun zamandır beklenen basım zamanı geldi. Ancak gerçekleşmesi planlanan y00ts t00b NFT’leri için uzun zamandır beklenen basım ertelenmek zorunda kaldı. Açıklamalara göre takım, NFT basım anının başlamasına beş dakika kala engelleyici bir hata ile karşılaştı. Proje kurucuları, çok kısa bir zamanda basımı başlatacaklarına söz verdiler. Bununla beraber 24 saat sonra basım işlemi gerçekleşti.

Sonrasında yaşanan sayısız gecikmeğe rağmen, Y00ts NFT koleksiyonu piyasaya çıktı. Piyasaya çıkmasıyla beraber istatistiklerle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Proje, 24 saatten kısa bir sürede 190 binin üzerinde SOL hacmine ulaştı. Bu da yaklaşık olarak 6,1 milyon dolara denk gelmektedir. Ancak bundan çok kısa bir süre sonra, yeniden problemler ortaya çıkmaya başladı. Basım aşamasından bir süre önce problem yaşayan Y00ts NFT koleksiyonu, kısa sürede problemi ortadan kaldırmıştı. Ancak bu sefer de başlayan basım işlemlerinin ardından, merakla beklenen y00ts NFT bekleme listesi süresiz olarak ertelenmiştir. Son olarak bugün ekip, sosyal medyaya kısa bir ara verdiğini belirterek kullanıcıları yalnız bıraktılar.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Frank DeGods ve Y00ts Ekibi Sorunlardan Dolayı Süre İstedi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!